Instant Gaming EU
 
 

Pokémon Sword

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het nieuwe deel in de Pokémon-serie laat je een nieuw gebied verkennen dat vol zit met gloednieuwe Pokémons om te vangen en te trainen. Pokémon Sword deelt gameplay-mechanieken met zijn voorgangers, maar bevat ook een aantal nieuwe functies die je zullen verrassen en je ervaring zullen verbeteren terwijl je hard werkt om de beste Pokémon-trainer te worden.



    Dit keer reizen we naar de regio Galar, die zeer gevarieerde landschappen biedt, met landelijke gebieden, moderne steden, weelderige bossen en steile bergen met besneeuwde toppen. Mensen en Pokémon leven samen in deze regio en werken hand in hand aan de ontwikkeling van hun industrie.

    In Galar kun je grote steden zien met onder andere klassieke baksteenarchitectuur, maar ook een enorme moderne stad in het noordelijke deel van de regio, op besneeuwde bergen. Het zuidelijke deel van Galar is landelijker, met overvloedige vlakten met prachtige bloemen, terpen met witte geogliefen, grote en mooie groene valleien, en uitgestrekte graanvelden.



    Veel locaties in Galar hebben stadions waar Pokémongevechten worden gehouden, aangezien dit de populairste vorm van vermaak is in de regio.



    Pokémon-trainers die hun reis in Galar beginnen, krijgen een van de drie initiële Pokémon van de regio:



    Grookey (Grass Starter): Een ondeugende chimpansee Pokémon die vol is van grenzeloze nieuwsgierigheid.

    Scorbunny (Fire Starter): Een Konijn Pokémon die altijd rond rent en barst van de energie.

    Sobble (Water Starter): Een ietwat schuchtere Water Lizard Pokémon die aanvallen uitvoert terwijl hij zich in het water verstopt.



    Een nieuwe battle mechanic, Dynamax, is een ability die je Pokémon voor drie beurten in een reus verandert. Pokemon die Dynamaxed krijgen ook toegang tot nieuwe, speciale 'Max Moves', die op hun beurt worden bepaald door de bredere move set van een Pokemon. Dynamax kun je één keer per gevecht gebruiken, het versterkt de kracht van je Pokemon en wordt geactiveerd door een aparte knop, vergelijkbaar met Z-Moves. Je kunt ook samen met drie andere trainers (lokaal of online) wilde Dynamax-gevechten uitvechten tegen één gigantische Pokemon, die je daarna kunt vangen. Deze gevechten worden Max Raid Battles genoemd.



    Pokemon Sword and Shield brengt ook nieuwe personages, waaronder nieuwe trainers en NPC's. Ontmoet nieuwe personages, waaronder Pokemon Champion Leon, Rival Hop, Professor Magnolia, haar assistente Sonia en je eerste Gym-leider, Milo.

    Pokémon die in de regio van het spel thuishoren, kunnen naar het spel worden overgebracht vanuit de 3DS Pokémon Bank, Go en Let's Go Pikachu/Eevee via de Pokémon Home-service.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pokémon Sword

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Pokémon Sword

    Reccaman
    Reccaman
    5 feb. 2024 12:42on dlcompare.fr
    Sa reste une pokemon.1er test pour eux d'un monde ouvert avec la zone de départ. Niveau graphime c'est loin d'être réussi et des pokemon bug dans cette "zone ouvert". Mais bon c'est pokemon on leur pardonne tout et espére avoir mieux la prochaine foi ^^
    Het is nog steeds een pokemon.1st test voor hen van een open wereld met de startzone. Level graphics is verre van geslaagd en pokemon bug in deze "open zone". Maar goed het is pokemon we vergeven hen alles en hopen op een betere volgende keer ^^
    • Technische informatie

    • Officiële website : Pokémon Sword
    • Categorieën : Avontuur , Rollenspellen , Beurtelings
    • Uitgever : Nintendo
    • Ontwikkelaar : Game Freak
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 15 november 2019
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3ESRB E
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief