Instant Gaming EU
 
 

Destiny 2: Forsaken

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Destiny 2: Forsaken is een uitbreiding voor Bungie's nieuwste first-person shooter. Het volgt het verhaal van prins Uldren Sov en wat er gebeurt nadat hij een gevangenisuitbraak organiseert om te ontsnappen uit de Gevangenis der Ouderen om wraak te nemen voor de dood van zijn zus koningin Mara Sov tijdens de The Taken King oorlog. Uldren's acties zullen een reeks gebeurtenissen in gang zetten die je naar het Rif doen reizen op een zoektocht om gerechtigheid in eigen handen te nemen.



    Wat betreft inhoud en gameplay brengt Destiny 2: Forsaken naast een gloednieuwe verhaallijn nog veel meer naar het spel, waaronder drie nieuwe subklassen met hun supervaardigheden; een nieuwe vijandelijke factie, de Scorn; een nieuwe 4v4 hybride modus genaamd Gambit die PvP- en PvE-elementen combineert; Last Wish, een gigantische nieuwe raid; en heel veel wapens en bepantsering om de prestaties van je Guardian op nieuwe manieren te verbeteren.



    Destiny 2: Forsaken is een geweldige addon die je niet mag missen als je de beste ervaring uit je favoriete shooter wilt halen, en het is ook includes The Destiny 2 Expansion Pass, met Curse of Osiris en Warmind DLC's.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Destiny 2

    Beste prijzen voor Destiny 2 Forsaken

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Destiny 2: Forsaken

    Kurokami
    Kurokami
    24 dec. 2018 15:50on dlcompare.fr
    Un jeu déjà magnifique, mais avec le DLC : je n'ai rien a y redire.
    Een al geweldig spel, maar met de DLC: ik heb er niets over te zeggen.
    Georges F.
    Georges F.
    30 nov. 2018 03:19on dlcompare.fr
    Découvert grace à la gratuité offerte par Blizzard, c'est avec un réel plaisir que je suis motivé pour continuer la découverte de cette nouvelle aventure.
    Ontdekt dankzij het gratis aanbod van Blizzard, is het met een waar genoegen dat ik gemotiveerd ben om verder te gaan met de ontdekking van dit nieuwe avontuur.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief