Eneba COM
 
 

Across the Obelisk

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Across the Obelisk is een spannend spel voor gamers van alle leeftijden. Het biedt een unieke spelervaring. Across the Obelisk is een coop RPG deckbuilding roguelike. Het spel laat spelers solo of met hun vrienden spelen, hun helden kiezen, items en kaarten vrijspelen, hun deck samenstellen en het opnemen tegen krachtige vijanden in diepe tactische gevechten. Spelers nemen de rol aan van dappere ontdekkingsreizigers die over een oude obelisk reizen om de geheimen ervan te ontdekken. Onderweg lossen ze puzzels op, vechten ze tegen monsters en verkennen ze kerkers op zoek naar krachtige artefacten.



    De wereld binnen Across the Obelisk is ongelooflijk gedetailleerd en uitgebreid - met meer dan 100 levels verspreid over meerdere continenten. Elk level heeft zijn eigen unieke uitdagingen en beloningen; van het bevechten van hordes vijanden tot het ontsluiten van verborgen deuren of het oplossen van complexe puzzels. Met zoveel content beschikbaar, kunnen spelers er zeker van zijn dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt in Across the Obelisk.



    Tot slot biedt Across the Obelisk ook tal van aanpassingsmogelijkheden voor spelers die hun unieke personages willen creëren. Door wapens, pantser en zelfs speciale vaardigheden zoals spreuken en vaardigheden aan te passen, kunnen gamers hun personage echt laten opvallen terwijl ze door dit mysterieuze land vol gevaar en ongelooflijke beloningen trekken. Als je op zoek bent naar een avontuur als geen ander, kijk dan niet verder dan Across the Obelisk - het biedt gegarandeerd urenlange spannende gameplay.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Across the Obelisk

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Across the Obelisk

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief