Eneba COM
 
 

Stranded: Alien Dawn

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw een kolonie op een verre wereld in Stranded: Alien Dawn. Een 3D-koloniesimulator die Rimworld met The Sims mengt. Je moet een groep schipbreukelingen helpen in leven te blijven op een onbekende en vijandige planeet.



    Je groep kosmonauten worstelt zich uit het wrak van hun ruimteschip om geconfronteerd te worden met een uitgestrekte en prachtige wereld vol woeste wezens, onvoorspelbaar weer en weinig hulpbronnen. Je moet er alles aan doen om deze bonte bemanning te helpen overleven.



    Bouw een kolonie met onderdak en een boerderij voor de voedselvoorziening. Begin met rudimentaire onderkomens en werk je op tot een hi-tech faciliteit met een defensieve perimeter en torentjes. Onderzoek de flora en fauna van de planeet zodat je ze kunt cultiveren als voedselbron. Spoedig zul je een voorraad grondstoffen hebben om je door de moeilijkste tijden heen te helpen.



    Niet alle wilde dieren zullen vriendelijk zijn. Je zult je nederzetting moeten verdedigen tegen hordes kruipende aliens, dus is het essentieel om wapens te maken. Begin met ruwe speren en ga over op energiewapens door materialen van je gesneuvelde schip te zoeken. Uiteindelijk kun je generatoren, luchtballonnen en zelfs een ruimtestation bouwen.



    Je overlevenden zijn geen robots - het zijn mensen met een achtergrondverhaal, behoeften en persoonlijkheden. Je moet voor hun fysieke en mentale welzijn zorgen door onderdak, voedsel, kleding en vermaak te bieden. Als je het evenwicht niet weet te bewaren, breekt er al snel een conflict uit tussen de overlevenden.



    Elke speelbeurt van Stranded: Alien Dawn is uniek omdat je willekeurig op een ander deel van de planeet terechtkomt met een nieuwe groep overlevenden. Heb jij de wil om in deze nieuwe wereld niet alleen te overleven, maar ook te gedijen?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stranded Alien Dawn

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Stranded: Alien Dawn

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief