Instant Gaming EU
 
 

Expansion - Europa Universalis IV: Cradle of Civilization

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Europa Universalis IV: Cradle of Civilization is een uitbreiding die zich richt op het Midden-Oosten en het Ottomaanse Rijk, en biedt spelers een frisse en meeslepende spelervaring.



    De uitbreiding voegt nieuwe spelmechanismen en functies toe, waaronder nieuwe regeringen, handelspolitiek en religieuze sekten. Spelers kunnen nu de rijkdommen van het Midden-Oosten verkennen en exploiteren, inclusief nieuwe handelsgoederen zoals koffie en tabak. De game introduceert ook nieuwe missiebomen voor de landen in het Midden-Oosten, waardoor spelers het lot van hun rijk naar eigen inzicht kunnen vormgeven.



    De uitbreiding brengt ook nieuwe militaire mechanismen naar het spel, zoals de mogelijkheid om troepen te drillen om hun paraatheid en moreel te verbeteren. Spelers kunnen nu ook generaals aan legers toewijzen, waardoor ze unieke bonussen en vaardigheden op het slagveld krijgen.



    Cradle of Civilization introduceert ook nieuwe diplomatieke opties, zoals de mogelijkheid om geschenken naar andere naties te sturen om de relaties te verbeteren. Spelers kunnen nu ook steun vragen van hun bondgenoten in oorlogen en kunnen zelfs militaire toegang vragen tot de gebieden van andere naties.



    Naast de nieuwe gameplay-mechanieken bevat Cradle of Civilization ook nieuwe graphics, muziek en geluidseffecten, waardoor spelers een meeslependere spelervaring krijgen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Europa Universalis IV

    Beste prijzen voor Expansion Europa Universalis IV Cradle of Civilization

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Expansion - Europa Universalis IV: Cradle of Civilization

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief