Instant Gaming EU
 
 

Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco is downloadbare content (DLC) voor het stadsbouwspel Cities: Skylines. De DLC werd uitgebracht op 1 september 2016 en is ontworpen door Matt 'Shroomblaze' Crux, die een reeks speciale gebouwen exclusief voor dit pakket heeft gemaakt die zijn geïnspireerd op klassieke Art Deco-ontwerpen.



    Deze DLC bevat 6 residentiële gebouwen - 3 lage dichtheid welvarende wooneenheden, 2 hoge dichtheid wooneenheden, en een uniek residentieel gebouw, evenals 6 commerciële gebouwen - 4 kantoorcomplexen, 2 vergulde luxe hotels, en 3 unieke commerciële gebouwen. Elk van deze gebouwen heeft een andere esthetiek dan de standaard Cities: Skylines om steden te creëren met een klassieke architectuur. Een extra bonus in dit pakket is een architectonisch rijk monument. Elk gebouw voegt niet alleen esthetische waarde toe aan de skyline van je stad, maar heeft ook een eigen functie: het voegt groen en werkgelegenheid toe aan de regio, zodat burgers werk kunnen vinden bij kleine bedrijven of grotere bedrijven, afhankelijk van het economische plan dat je in gedachten hebt voor de groei van je gemeente. Voor degenen die het toerisme willen stimuleren of sociaal welvarende bedrijven naar hun stad willen halen, kan de luxueuze esthetiek van de gebouwen in art-decostijl precies zijn wat je nodig hebt.



    Al met al is Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco een geweldige aanvulling op de bibliotheek van elke gamer en biedt het een interessante draai aan klassieke architectuur die kan helpen een uniek vleugje klasse en complexiteit aan hun virtuele steden te geven. Met zijn zorgvuldig ontworpen structuren en bonusfuncties zal deze DLC je ervaring zeker verlevendigen terwijl je de mogelijkheden van stadsplanning en -beheer verkent met Cities: Skylines.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Cities: Skylines

    Beste prijzen voor Cities Skylines Content Creator Pack Art Deco

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief