Instant Gaming EU
 
 

Cities: Skylines - Hotels & Retreats

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Cities: Skylines - Hotels & Retreats brengt nieuwe functies en content naar de game waarmee spelers hun eigen luxe hotels en resorts kunnen maken en beheren.



    Met de Hotels & Retreats DLC kunnen spelers hun eigen hotels en resorts bouwen en aanpassen, compleet met voorzieningen als zwembaden, spa's en vergaderzalen. Deze nieuwe gebouwen en voorzieningen voegen een nieuw niveau van diepte en realisme toe aan de game, waardoor spelers echt unieke en meeslepende steden kunnen creëren.



    Naast de nieuwe gebouwen en voorzieningen voegt de DLC ook nieuwe gameplay-elementen toe die met toerisme te maken hebben. Spelers kunnen nu toeristen naar hun steden lokken, die de plaatselijke attracties bezoeken, in hotels verblijven en geld uitgeven bij plaatselijke bedrijven. Dit voegt een nieuwe laag van economisch management toe aan het spel, aangezien spelers de behoeften van hun inwoners in evenwicht moeten brengen met de wensen van hun toeristen.



    De Hotels & Retreats DLC bevat ook nieuwe scenario's en uitdagingen voor spelers. Deze scenario's zijn ontworpen om de managementvaardigheden van spelers te testen en ze uit te dagen om bloeiende en succesvolle steden te creëren. Met nieuwe prestaties en beloningen om vrij te spelen, is er altijd iets nieuws om naar te streven in Cities: Skylines - Hotels & Retreats.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Cities: Skylines

    Beste prijzen voor Cities Skylines Hotels & Retreats

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cities: Skylines - Hotels & Retreats

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief