Instant Gaming EU
 
 

Amazon lekt schijnbaar Mortal Kombat 1 personages

Amazon lekt schijnbaar Mortal Kombat 1 personages

Fans kregen een aangename verrassing toen Amazon Italië schijnbaar het personagerooster voor de komende Mortal Kombat 1 lekte, en het bevestigt verschillende geruchten over wie er allemaal verschijnen. 

Als je het nog niet gezien hebt, bekijk dan hier de Mortal Kombat 1 trailer:

 

 

Mortal Kombat 1 zal een reboot zien nadat de pas gekroonde vuurgod Liu Kang een nieuw universum heeft gecreëerd dat de MK tijdlijn opnieuw instelt. We verwachtten zowel bekende gezichten als gasten uit andere werkelijkheden te zien, en dat is precies wat we krijgen.

Het lek komt van de Amazon Italië listing voor de Mortal Kombat 1 Premium Edition, die zes personages noemt die in het eerste Kombat Pack zullen verschijnen. Drie daarvan zijn terugkerende vechters: Quan Chi, Ermac en Takeda. De andere drie zijn nieuw voor de franchise: Peacemaker uit de DC film The Suicide Squad; Homelander uit de Amazon TV serie The Boys, en Omni Man uit de Invincible animatieserie, ook van Amazon Prime. 

Peacemaker en Homelander waren al maanden voor de aankondiging van MK1 het gerucht dat ze zouden verschijnen, maar Omniman is een nieuwe en toepasselijk brute toevoeging aan de franchise.

Dat is echter niet alles. Hetzelfde Kombat-pakket zal vijf Kameo-vechters bevatten: Johnny Cage, Khameleon, Ferra, Mavado en Tremor. Zoals eerder vermeld assisteren Kameo-vechters je hoofdpersonage tijdens een wedstrijd. Johnny Cage krijgt zelfs een Jean Claude Van Damme skin - een verwijzing naar het feit dat Cage gebaseerd is op Van Damme.

De lijst is inmiddels aangepast om de genoemde personages te verwijderen, maar het internet heeft er al kennis van genomen. 

Mortal Kombat 1 edities

Over de Premium editie gesproken, er zijn er drie in totaal voor Mortal Kombat 1. De Standard Edition bevat het basisspel en de pre-order bonus. De Premium Edition bevat het Kombat Pack met de hierboven genoemde vechters en 1.250 Dragon Krystals - een in-game valuta voor microtransacties. De Kollector's Edition bevat de bonussen van de Premium Edition, een 16,5-inch Liu Kang beeld, een nieuwe Liu Kang skin, drie kunstdrukken, een stalen etui en 1.450 extra Dragon Krystals.

Bij voorbestelling van elke editie krijg je Shang Tsung als speelbaar personage en de mogelijkheid om mee te doen aan de bètatest in augustus. Als je de Premium of Kollector's Edition bestelt, kun je het spel vier dagen eerder spelen dan anderen, op 14 september.

Pre-orders zijn nu beschikbaar. Als je dat wilt doen, bekijk dan de prijslijsten voor een Mortal Kombat 1 PS5 code uit onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief