Instant Gaming EU
 
 

Avatar: Frontiers of Pandora heeft indrukwekkende graphics

Avatar: Frontiers of Pandora heeft indrukwekkende graphics

Sinds James Cameron de eerste Avatar-film uitbracht, is de belangstelling voor Pandora en haar bewoners blijven groeien. De aankomende release van Avatar: Frontiers of Pandora geeft alle fans van videogames de kans om de unieke buitenaardse planeet en de cultuur van de inboorlingen te verkennen, net als in de originele film, maar met een nieuwe verhaallijn. Ubisoft heeft het spel al een hele tijd geleden aangekondigd en de fans hebben geduldig gewacht op meer informatie over het spel. Gelukkig is er vorige week tijdens de Gamescom 2023 een nieuwe video onthuld die zich richt op de graphics van het spel, en die laat indrukwekkende beelden zien.

Een levensechte wereld

De video gaat in op verschillende technische aspecten van Avatar: Frontiers of Pandora. Als het gaat om de graphics op de pc, zal het spel veel configuratieopties bevatten zodat je de best mogelijke graphics krijgt terwijl je de weelderige jungle van Pandora verkent. Ubisoft heeft het in dit geval een beetje extreem aangepakt en heeft zelfs een benchmarkprogramma toegevoegd waarmee je de prestaties van het spel op je pc kunt testen om de ervaring te optimaliseren. Met ondersteuning voor Ray Tracing, AMS FSR 2 en ultrabrede resoluties belooft Avatar: Frontiers of Pandora een uitmuntende ervaring te leveren op grafisch gebied.

 

 

De video bevat ook genoeg gameplaybeelden zodat iedereen kan zien dat spelers zullen genieten van een vloeiende en dynamische ervaring in Avatar: Frontiers of Pandora. Spannende actiegevechten, een uitgestrekte buitenaardse wereld om te verkennen en een solide verhaallijn zijn de hoogtepunten van dit epische avontuur.

De release van het spel staat gepland voor 7 december op PC, PlayStation 5 en Xbox Series. We raden je ten zeerste aan onze prijsvergelijker te gebruiken om je Avatar: Frontiers of Pandora CD key voor de beste prijs voor elk platform te krijgen als je deze epische ervaring niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief