Ontdek nieuwe details over het verhaal van Avatar: Frontiers of Pandora

Ontdek nieuwe details over het verhaal van Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft gaat door met de marketingcampagne voor Avatar: Frontiers of Pandora. Het aankomende spel, geïnspireerd op de film van James Cameron, zag er geweldig uit in een recente video waarin de mogelijkheden op de PC werden getoond en nu geeft het Franse bedrijf de fans een eerste blik op de geschiedenis van het spel met een nieuwe trailer. Ontwikkelaar Massive Entertainment heeft een video gemaakt die ons nog een blik gunt op het indrukwekkende scenario dat we in het spel zullen verkennen, maar ook iets meer onthult over onze toekomstige interacties met de wezens die de wereld van Pandora bewonen.

 

 

Er staat je een episch avontuur te wachten

Avatar: Frontiers of Pandora plaatst je in de schoenen van een Na'vi die als kind is ontvoerd door de RDA-strijdkrachten. Vijftien jaar later ben je plotseling vrij om je ware afkomst en de gebruiken van je wereld te ontdekken in een spannend avontuur. Het spel draait niet om het claimen van wraak, maar is een ontdekkingsreis die je de kans biedt om Pandora, de wezens en de bewoners te leren kennen. Je ontmoet verschillende Na'vi clans, leert over hun samenleving, hebt interactie met de natuur en stort je in de spannende ontdekking van een buitenaardse wereld die je volkomen vreemd is. Ondertussen vormt de RDA nog steeds een grote bedreiging voor je nieuwe familie en raak je betrokken bij een conflict dat de toekomst van je wereld zal bepalen, waarbij je dit keer voor de goede kant vecht.

Afgezien van de spectaculaire graphics en de spannende, op actie gebaseerde gevechten, stelt Avatar: Frontiers of Pandora de fans van Avatar in staat om de westelijke gebieden van de planeet te verkennen in een avontuur dat vaag doet denken aan Horizon; Zero Dawn. Natuurlijk is het scenario compleet anders, maar die sensatie van het tegemoet treden van een uitgestrekte en onbekende wereld die op de een of andere manier vertrouwd aanvoelt, zal de fans zeker bevallen.

De release van het spel staat gepland voor 7 december op PS5, Xbox Series X/S en PC. Voel je vrij om onze prijsvergelijker te gebruiken om een goedkope Avatar: Frontiers of Pandora code te krijgen vóór de release en maak je klaar om terug te keren naar Pandora.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief