BG PPC IG EN
 
 

Ubisoft onthult releasedatum Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft onthult releasedatum Avatar: Frontiers of Pandora

De recente Ubisoft Forward heeft veel onthullingen van de Franse ontwikkelaar opgeleverd, maar er is één game die tijdens het evenement de wenkbrauwen deed fronsen. De enorme populariteit van de door James Cameron geregisseerde films heeft ervoor gezorgd dat de verwachtingen voor Avatar: Frontiers of Pandora sinds de aankondiging van het spel door het dak zijn gegaan. Na lange tijd in ontwikkeling te zijn geweest, lijkt Ubisoft klaar te zijn om meer te laten zien van zijn aankomende actie-avonturenspel.

Een nieuw beeld van Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora neemt je mee naar de eerder genoemde planeet in de rol van een Na'vi die in cryoslaap is gebracht door de RDA in een poging je te veranderen in een wapen om tegen je volk te gebruiken. Vijftien jaar later word je wakker en krijg je te maken met onverwachte omstandigheden in een wereld die totaal veranderd is.

 

 

Qua gameplay doet Avatar: Frontiers of Pandora denken aan een van de beste series van Ubisoft: Far Cry. Een levende open wereld vol bedreigingen zal de bron zijn van eindeloze mogelijkheden voor avontuur en spannende gevechten. Eerstepersoonsverkenning, meerdere vechtstijlen en een indrukwekkende buitenaardse planeet om te verkennen zijn de hoogtepunten van een avontuur dat je niet onverschillig zal laten.

"In this new, standalone story, play as a Na’vi and embark on a journey across the Western Frontier, a never-before-seen part of Pandora. Explore a living and reactive world inhabited by unique creatures and new characters, and push back the formidable RDA forces that threaten it."

Naast de overzichtstrailer van het spel die tijdens de Ubisoft Forward werd vrijgegeven, heeft de ontwikkelaar ook de releasedatum voor Avatar: Frontiers of Pandora bevestigd. De game lanceert op 7 december voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Je kunt nu al een goedkope Avatar: Frontiers of Pandora code kopen met onze prijsvergelijker als je deze kerst een bezoekje wilt brengen aan de Na'vi.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief