BG PPC IG EN
 
 

Avatar: Frontiers of Pandora ontwikkelaars lezen het script voor aankomende films

Avatar: Frontiers of Pandora ontwikkelaars lezen het script voor aankomende films

Het maken van een gelicentieerd product is altijd een delicate situatie. Hoewel de nieuwe creatie consistent moet zijn met de officiële voorstelling, is het nodig om iets authentieks te maken onder de bestaande werken om de aandacht van het publiek te trekken. Deze situatie wordt nog ingewikkelder als je gelicentieerde product een doorlopende entiteit is, zoals de Avatar-franchise.

Toen Ubisoft begon met de productie van Avatar: Frontiers of Pandora, was de tweede Avatar-film, "The Way of Water", nog niet uitgebracht. Daarom hadden de ontwikkelaars bij Massive Entertainment toegang tot het script van deze film en toekomstige films, om ervoor te zorgen dat er geen spelideeën botsten met die van James Cameron. Game director Magnus Jensen onthulde dit in een interview met ComicBook.

"Om ervoor te zorgen dat we goed in de tijdlijn pasten -- omdat we aan dit spel begonnen te werken voordat Avatar: The Way of Water uit was -- ja, we hadden toegang tot het script, niet alleen van Avatar: The Way of Water, maar ook van enkele aankomende films. Verschillende hoeveelheden, natuurlijk," zei Jensen. "En daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste is de belangrijkste reden dat we er goed bij moeten passen. We moeten erheen gaan, we moeten een soort van gel worden en het gevoel hebben dat het deel uitmaakt van dezelfde wereld. Er is ook een tweede heel praktische reden. Als we coole nieuwe decorstukken en coole nieuwe verhaalwendingen of wat dan ook lanceren, willen we ook niet op elkaar kannibaliseren."

Jensen geeft ook aan dat spelers verschillende paaseieren zullen tegenkomen tijdens het verkennen. Daarnaast kan de game elementen bevatten die in toekomstige saga-afleveringen kunnen verschijnen. Het spel is echter niet direct verbonden met een van de films.

 

 

Zoals te zien is in de officiële verhaaltrailer, speel je in Avatar: Frontiers of Pandora als een Na'vi die als kind is ontvoerd door de RDA en is getraind in The Ambassador Program (TAP) om menselijke belangen te dienen op Pandora. Je werd in een cryoslaap gebracht maar werd 15 jaar later wakker, eindelijk vrij van de RDA maar verdwaald en onbekend met je thuiswereld.

Avatar: Frontiers of Pandora is een aankomend open-wereld actie-avonturenspel gebaseerd op de Avatar-filmserie, ontwikkeld door Massive Entertainment en uitgegeven door Ubisoft. Hoewel sommige spelers die het spel hebben voorgelezen beweren dat het een aangepaste versie van Far Cry 6 is, zeggen anderen dat het spel genoeg mechanica en functies heeft om zichzelf staande te houden. De game verschijnt op 7 december 2023 voor PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S. Je kunt onze prijsvergleicker bekijken voor de goedkoopste CD Keys voor Avatar: Frontiers of Pandora.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief