Avatar: Frontiers of Pandora is beter dan gewoon een FPS

Avatar: Frontiers of Pandora is beter dan gewoon een FPS

De aanstaande lancering van Avatar: Frontiers of Pandora maakt alle fans van de film van James Cameron enthousiast. De mogelijkheid om je onder te dompelen in een levende wereld die de buitenaardse Planeet voorstelt als een van haar bewoners is voor veel spelers heel aantrekkelijk. Massive Entertainment is erin geslaagd om het universum uit de films met veel detail na te bouwen en de studio heeft bepaalde wendingen toegevoegd aan een verhaal waarin je de geheimen van Pandora kunt ontdekken. In Avatar: Frontiers of Pandora kruip je in de huid van een Na'vi-kind dat is ontvoerd door de RDA-strijdkrachten. Jaren later ben je geïndoctrineerd om deel uit te maken van een programma dat de weg zou vrijmaken voor de aanstaande verovering van de planeet, maar je komt onverwacht vrij. Wanneer je je bij je echte mensen voegt, ontdek je een nieuwe manier van interactie met de omringende wereld en begin je aan een avontuur om de menselijke indringers af te weren.

Hoewel de vergelijkingen tussen Avatar: Frontiers of Pandora en Far Cry 6 onvermijdelijk zijn, biedt het aankomende spel veel meer. Naast veel mogelijkheden om tegen de RDA-troepen te vechten, biedt het spel een hele wereld om te ontdekken en veel RPG-mechanica die diepte toevoegt aan de gameplay.

Knutselen en verkennen

Het spel bevat een crafting-systeem waarmee je je uitrusting kunt maken en verbeteren. Je zult materialen moeten verzamelen door op dieren te jagen en planten te oogsten, maar deze acties dienen ook om de cultuur van de Na'vi beter weer te geven en zorgen voor een betere onderdompeling. Als je deze acties uitvoert, moet je een klein ritueel doorlopen om respect te tonen voor de planeet, waarbij je een minigame moet spelen. Afhankelijk van je succes verzamel je materialen van verschillende kwaliteit.

Kleine details als deze en nog veel meer maken Avatar: Frontiers of Pandora een spannend alternatief voor spellen als Horizon: Forbidden West, terwijl het de onderdompeling een boost geeft met spannende verkenningsmechanieken.

 

 

De release van het spel staat gepland voor 7 december op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Als je dit unieke avontuur op de populairste buitenaardse planeet niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker voor een goedkope Avatar: Frontiers of Pandora-code.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief