Instant Gaming EU
 
 

Ubisoft bereidt veel post-launch content voor Avatar: Frontiers of Pandora voor

Ubisoft bereidt veel post-launch content voor Avatar: Frontiers of Pandora voor

Avatar: Frontiers of Pandora komt eraan in december en de game wekt veel verwachtingen bij de fans van de films van James Cameron. Ubisoft heeft veel beelden vrijgegeven van het nieuwe avontuur dat zich afspeelt op Pandora en de buitenaardse planeet ziet er spectaculair uit. Van de wezens tot de omgevingen, de game herschept het universum uit de films met extreem detail en zorgt voor een ervaring met een diep niveau van immersie. Het verhaal biedt je ook de mogelijkheid om de cultuur van de Na'vi te ontdekken alsof je een buitenstaander bent in een proces dat natuurlijk aanvoelt. Deze eigenschappen dragen samen met een spannend, op actie gebaseerd gevechtssysteem bij aan een epische ervaring die doet denken aan games als Horizon Forbidden West.

Routekaart na de lancering

Je zult nog even moeten wachten om Avatar: Frontiers of Pandora te kunnen spelen, maar Ubisoft heeft al onthuld wat voor extra content het spel na de lancering zal krijgen. De roadmap voor na de lancering zal worden opgenomen in een Season Pass die je toegang geeft tot een paar verhaaluitbreidingspakketten, een nieuwe zoektocht, cosmetische items en meer.

 

 

Het eerste verhaalpakket voor Avarar: Frontiers of Pandora heet The Sky Breaker en daarin neem je het op tegen een mysterieuze schaduw die opdoemt in de lucht. Het tweede verhaalpakket, Secrets of the Spires, opent een nieuwe regio in Pandora die je kunt verkennen en waarin je op avontuur kunt gaan. De bonus quest heet Familiar Echoes en is een undercover missie waarbij je moet infiltreren in een RDA basis om ze te saboteren. De extra content wordt volgend jaar uitgebracht, te beginnen met The Sky Breaker in de zomer, gevolgd door Secrets of the Spires in het najaar.

De Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass is inbegrepen bij de Gold en Ultimate edities van het spel. Vergeet niet dat je de beste deals die vandaag beschikbaar zijn kunt bekijken met onze prijsvergelijker en een goedkope goedkope Avatar: Frontiers of Pandora in elk van de versies tegen de beste prijs kunt krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief