Instant Gaming EU
 
 

Battlefield 2042 schittert met 3 Enorme Nieuwe Kaarten

Battlefield 2042 schittert met 3 Enorme Nieuwe Kaarten

Er is geen twijfel dat Battlefield 2042 groots gaat worden. Met zijn 128 spelers tellende versus gevechten die ook voertuigen en vluchtpakken zullen omvatten, kan het niet anders. Daarom heeft EA details vrijgegeven over drie van de werkelijk gigantische kaarten, met een glorieuze nieuwe gameplay video om ze te laten zien.

 

 

Zoals gezegd heten de drie opgenomen kaarten Renewal, Breakway, en Discarded. Alle kaarten zullen een ongekende verticaliteit bezitten, waardoor voertuigen, lange-afstandsgevechten en gevechten van dichtbij tegelijk mogelijk zijn. Elk zal ook aparte en onderscheiden gevechtsgebieden hebben. 

Hier volgt een samenvatting van elke kaart:

Renewal. De woestijn zal je vastberadenheid op de proef stellen. Renewal ligt op het Egyptische zand en heeft een zonne-energiecentrale aan de ene kant en een onderzoeksfaciliteit aan de andere. Het gebied wordt doorsneden door een lange muur met verschillende ingangspunten en een bijzondere versperringingang die waarschijnlijk een plaats van intense, bloederige actie zal zijn. 

Breakaway. Deze kaart ligt tegen een Antarctisch decor en heeft een buitengaats platform en een Outlook Station dat boven het slagveld uitsteekt. Hoogte is de naam van het spel, want de spelers moeten manoeuvreren over ijzige paden en kliffen die door tokkelbanen met elkaar verbonden zijn. Deze kaart is ideaal voor luchtgevechten en sluipschutters. 

Discarded. De laatste kaart toont de omvang van het effect van klimaatverandering in het spel. Discarded speelt zich af in een verzonken dorp in India, de resten van een schip, en het verkenbare Colossus schip. Door de hoeveelheid dekking en het moeilijke terrein zullen gevechten van dichtbij op deze kaart een grote rol spelen. Maar pas op voor de tornado's die elk moment kunnen toeslaan.

Meer kaarten worden verwacht met seizoensgebonden updates, dus blijf op de hoogte voor meer inhoud. 

 

 

Battlefield 2042 komt uit op 19 november. Bekijk ons artikel over alles wat je over het spel moet weten. Je kunt bij ons pre-orderen voor de goedkoopste prijzen voor Battlefield 2042

8.39€
BF 2042
BF 2042
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief