BG PPC IG EN
 
 

Battlefield 2042 zal je aangepaste modi laten spelen

Battlefield 2042 zal je aangepaste modi laten spelen

Het EA Play Liev evenement van gisteren kwam met een paar verrassingen. We hoopten wat meer informatie over Battlefield 2042 te krijgen, maar de aankondiging van Battlefield Portal, een van de grote functies die het volgende deel in de populaire first-person schiet-serie zal bevatten, is ineens het meest verwachte deel van het spel geworden. Battlefield 2042 werd nog niet zo lang geleden aangekondigd en DICE onthult nog steeds dingen over het spel. Het blijkt dat Battlefield Portal spelers in staat zal stellen aangepaste spelmodi te maken, te delen en te spelen met andere spelers.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat het een map editor zal zijn, maar dat is het allerminst. In plaats van je je eigen kaarten en dergelijke te laten maken, wordt Battlefield Portal een van de drie hoofdspeltypen in Battlefield 2042 en het stelt je een ruime keuze aan kaarten, klassen en wapens ter beschikking uit Battlefield 2042 en vorige delen in de serie, waaronder Battlefield 1942, Battlefield 3 en Battlefield Bad Company 2.  Je kunt die middelen gebruiken om een aangepaste Battlefield sessie te maken en dan spelers uitnodigen om er met jou aan mee te doen, het voor iedereen openstellen, en zelfs tegen bots spelen. Deze mate van aanpassing is ongekend in de serie en heeft veel verwachtingen geschapen bij de fans van Battlefield. 

 

 

Samen met de onthulling van Battlefield Portal heeft Electronic Arts ook bevestigd dat Battlefield 2042 open bèta zal plaatsvinden in september. We wisten al dat de bèta vóór de release beschikbaar zou zijn en dat je een paar dagen eerder toegang tot de bèta krijgt als je het spel vooruitbesteld hebt. Je vindt Battlefield 2042 nu al tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker, en het komt op 22 oktober uit op PC, en op PlayStation en Xbox consoles.

10.16€
BF 2042
BF 2042
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief