Instant Gaming EU
 
 

Bethesda geeft details over de volgende patch voor Starfield

Bethesda geeft details over de volgende patch voor Starfield

Een paar dagen geleden onthulde Bethesda dat de volgende uitbreiding voor Starfield komende herfst komt. Shattered Space breidt de game uit met nieuwe content met onder andere een nieuwe verhaallijn. De studio bevestigde echter ook dat het de game blijft verbeteren via gratis updates, zelfs als het aan de uitbreiding werkt. Starfield directeur Todd Howard onthulde dat de volgende update voor de game binnenkort beschikbaar zou zijn en nu heeft de studio onthuld wat je van de komende patch kunt verwachten.

Update 1.11.33

De volgende update van Starfield is beschikbaar op de bètaserver van de game en iedereen die de game bezit kan deze gratis uitproberen. De patch bevat een reeks verbeteringen aan het spel, waaronder gedetailleerde oppervlaktekaarten, de nieuwe Extreme moeilijkheidsgraad en nieuwe opties om je ervaring in Starfield aan te passen. Ook zullen spelers hun schepen kunnen versieren, net zoals ze dat nu met hun buitenposten kunnen doen. Aan de technische kant bevat update 1.11.33 een overvloed aan bugfixes en algemene stabiliteits- en prestatieverbeteringen op alle platforms.

Spelers die Starfield op Xbox Series X spelen, kunnen genieten van nieuwe instellingen en de Performance Mode richt zich nu op 60 fps, en 30 fps voor spelers met een standaard beeldscherm. Spelers met 120Hz VRR-schermen kunnen kiezen uit 30, 40, 60 of Uncapped framerates, waarbij 40 fps de standaard is. De studio heeft een video uitgebracht bij de update en je hebt de volledige informatie in de officiële patch notes die je hier kunt bekijken.

 

 

Bethesda doet er alles aan om Starfield de best mogelijke game te maken voor alle platforms en blijft de game met elke patch aanpassen. De volgende grote toevoeging aan Starfield zou mod-ondersteuning voor consoles moeten bevatten via de Creation Kit en we zouden nog een paar updates moeten zien verschijnen in de aanloop naar de komst van Shattered Space, die waarschijnlijk volgend jaar september plaatsvindt. Ondertussen biedt het spel het grootste ruimteavontuur aller tijden aan degenen die het heelal willen verkennen en je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Starfield spielcode te kopen als je het niet wilt missen.

39.14€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief