Eneba COM
 
 

Starfield krijgt een unieke New Game Plus modus

Starfield krijgt een unieke New Game Plus modus

De informatie over Starfield blijft zich opstapelen in de aanloop naar de aanstaande release. Nadat Todd Howard zelf een paar dagen geleden tijdens de Gamescom een live-action trailer presenteerde, onthulde hij een interessant detail over de game. Als je je afvroeg of Starfield slechts een eenmalige reis door de ruimte zou zijn, dan zul je blij zijn om te weten dat er meer dingen te doen zijn als je het spel hebt uitgespeeld.

 

 

In een interview met CQ heeft de directeur van Bethesda Softworks onthuld dat Starfield een New Game Plus modus zal hebben, maar het zal geen conventionele modus zijn. Hij zei dat deze modus een "unieke en spannende draai" zal hebben die je aanzet om het spel opnieuw te spelen. Helaas ging hij niet verder dan het beschrijven van deze functie. We zullen nog even moeten wachten op meer details over de New Game Plus modus van Starfield, maar dat is niet het enige nieuws over het aankomende ruimteavontuur.

Speel Starfield zo vroeg mogelijk

Bethesda heeft de wereldwijde releasedata voor Starfield bevestigd en je kunt het spel al op 31 augustus spelen, afhankelijk van waar je bent en welke editie van het spel je hebt gekocht. De officiële releasedatum voor Starfield is 6 september (5 september voor diegenen in Amerika), maar je kunt een aanzienlijke voorsprong krijgen als je de ultieme editie of een superieure editie van het spel hebt gekocht. In dat geval krijg je toegang tot Starfield op 1 september (31 augustus in Amerika). Je kunt de onderstaande tabel bekijken voor de releasedatum en het uur voor jouw tijdzone.

 

Starfield release times


De laatste stap om je klaar te maken voor een van de meest geanticipeerde RPG's aller tijden is het bekijken van de beste prijzen om je Starfield CD key te kopen met onze prijsvergelijker als je het spel nog niet hebt voorbesteld. Een episch ruimteavontuur wacht op iedereen die dapper genoeg is om een uitgestrekt sterrenstelsel te verkennen.

36.90€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief