Instant Gaming EU
 
 

Starfield maakt zich op voor zijn eerste uitbreiding

Starfield maakt zich op voor zijn eerste uitbreiding

Het is alweer een paar maanden geleden sinds Bethesda zijn ambitieuze ruimte-RPG lanceerde en de meningen over Starfield zijn net zo uiteenlopend als de soorten planeten die je in het spel kunt verkennen. Starfield is een gigantisch avontuur dat een heel sterrenstelsel aan je voeten legt dat je naar eigen inzicht kunt verkennen. Dit is de oorzaak van het succes, maar waarschijnlijk ook de reden waarom sommige spelers het spel niet zo leuk vinden. Hoewel totale vrijheid heel waardevol is, kan het gevoel van grootsheid van de spelwereld eng zijn voor degenen die gewend zijn aan een meer verhaalgedreven avontuur. Degenen die verschillende paden willen verkennen om hun eigen verhaal op te bouwen, voelen zich zeker thuis in Bethesda's RPG.

Aankomende uitbreiding

Bethesda heeft zich sinds de release van Starfield gericht op het verbeteren van de gameplay en het oplossen van bugs. De studio heeft ook wat extra content toegevoegd via gratis updates, maar de volgende fase is het toevoegen van de eerste grote hoeveelheid nieuwigheden die met de eerste DLC komt. In een recent interview onthulde Starfield-directeur Todd Howard dat de uitbreiding Shattered Space deze herfst zal verschijnen. De uitbreiding werd al in september aangekondigd en zal veel extra content bevatten die het verhaal uitbreidt en spelers de kans biedt om nieuwe locaties, uitrusting en meer te ontdekken.

 

 

Bethesda blijft echter niet stilzitten tot de uitbreiding er is en Howard onthulde dat er om de paar weken grote updates met nieuwe functies worden uitgerold en dat de volgende zeer binnenkort beschikbaar zou moeten zijn. We zullen ergens deze week meer horen over de inhoud en de update zal een tijdje te testen zijn op de Starfield bètaversie voordat hij live gaat.

Starfield was een van de meest geanticipeerde releases van 2023 en de release van de Shattered Space uitbreiding zal zeker meer spelers naar de game brengen. Als je deze enorme ruimteopera nog moet ontdekken, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om de beste deals te bekijken om Starfield te kopen en maak je klaar om een uitgestrekt sterrenstelsel te verkennen.

39.14€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief