Starfield update lost stabiliteitsproblemen op

Starfield update lost stabiliteitsproblemen op

Ondanks de ongelofelijke aantallen, die Starfield tot de grootste lancering van Bethesda Softworks ooit hebben gemaakt, is het epische ruimteverkenningsavontuur niet vrij van problemen. Er zijn kleine bugs en de makers van Fallout 4 zijn al bezig met het oplossen ervan, maar de prioriteit op hun lijst is de stabiliteit van het spel en ze hebben al stappen ondernomen om de problemen op te lossen die sommige spelers hebben tijdens het spelen van het spel. De eerste hotfix voor Starfield is al uitgebracht en deze introduceert een reeks veranderingen om de stabiliteit te verbeteren, crashes te verminderen en de framerate te verbeteren.

Er komen nog veel veranderingen

Dat is nog maar het topje van de ijsberg volgens Bethesda. De studio houdt de verzoeken van de community in de gaten en is van plan om in toekomstige updates veranderingen in het spel aan te brengen. Bethesda heeft zelfs een kleine lijst onthuld van wat er nog gaat komen in een reeks updates die de komende weken geleidelijk zullen verschijnen. De toevoegingen zijn onder andere helderheids- en contrastregelaars, HDR-kalibratiemenu, FOV-schuifregelaar, Nvidia DLSS en 32:9 Ultrawide Monitor Support (PC) en een knop om voedsel te eten.

 

 

De studio moedigt Starfield-spelers ook aan om feedback te blijven geven over de functies die ze in de game willen zien en bevestigt dat er wordt gewerkt aan het uitbrengen van moddingtools die op alle platforms werken, net zoals dat is gebeurd met Skyrim en Fallout 4, twee games die flink zijn gegroeid dankzij de content die door de fans is gemaakt. Deze zullen ergens begin 2024 verschijnen.

Starfield is een van de meest geanticipeerde games van 2023 en een van de beste ruimteavonturen ooit uitgebracht. Het spel legt een uitgestrekt sterrenstelsel aan je voeten dat je kunt verkennen en laat je dat doen zoals jij dat wilt, ondanks de spannende verhaallijn die je kunt volgen als je dat wilt. Als je het spel nog niet hebt ontdekt, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om je Starfield CD key voor PC en Xbox Series X/S nu al te bemachtigen.

1.60€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief