BG PPC IG EN
 
 

Starfield early access begint vandaag

Starfield early access begint vandaag

Degenen die de ultieme editie van Starfield of een superieure editie hebben gepre-orderd, zijn al ondergedompeld in het meest ongelooflijke ruimteavontuur van hun leven. Starfield is voor hen al speelbaar. Als je voor een goedkopere editie hebt gekozen, moet je nog een paar dagen wachten, maar je kunt de releasetijden voor jouw regio bekijken om Bethesda's nieuwe videogame zo snel mogelijk te kunnen spelen.

Een goed begin

Nu Starfield een van de meest geanticipeerde releases van 2023 is, hebben de streams van het spel zich al gepositioneerd tussen de meest bekeken content op Twitch en proberen duizenden spelers erachter te komen wat voor soort gameplay-ervaring het spel biedt. Tot nu toe zijn alle recensies over het spel overwegend positief, ook de technische, waardoor Starfield een zeer goede uitgangspositie heeft voor de uiteindelijke release op 6 september.

 

 

Positief is dat rapporten bevestigen dat Starfield net zo groots en episch is als het was aangekondigd, en een meeslepende ervaring biedt die je meer uren zal vermaken dan je je kunt voorstellen. Bethesda heeft de gezichtsanimaties verbeterd in vergelijking met andere spellen en het spel loopt soepel, ondanks enkele kleine bugs. Toch heeft het spel wat zorgen opgeroepen bij sommige spelers die vinden dat het snelle reissysteem tussen planeten de onderdompeling verbreekt en dat het voorraadbeheer beter zou kunnen.

Starfield heeft een meeslepend verhaal, solide personages, een fatsoenlijk gevechtssysteem en geweldige verkenningsmechanismen, en het levert een algehele ervaring op die het een plaats waardig maakt als een van de beste sandbox open-wereld RPG's in veel videogame bibliotheken. Als je het spel al kunt spelen, lees je dit waarschijnlijk niet omdat je het druk hebt, maar als je je exemplaar van het spel nog moet aanschaffen, bekijk dan alvast de beste deals voor Starfield PC-sleutels met onze prijsvergelijker en mis dit ongelooflijke spel niet.

38.41€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief