Starfield heeft op dag één al meer dan 1 miljoen spelers verzameld

Starfield heeft op dag één al meer dan 1 miljoen spelers verzameld

Veel games hebben dit jaar indrukwekkende cijfers gehaald en Starfield kon niet anders dan de volgende in dit rijtje worden. Baldur's Gate III, Diablo 4, Hogwarts Legacy en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom waren grote hits bij de lancering, maar ook Bethesda's ruimteavontuur heeft op de lanceringsdag de aandacht getrokken van een groot aantal spelers. Microsoft CEO Phil Spencer heeft onthuld dat Starfield meer dan 1 miljoen gelijktijdige spelers op alle platforms heeft verzameld in een recente Tweet die ook de geweldige scores laat zien die het spel heeft gekregen van de gespecialiseerde pers.

 

 

Natuurlijk vergat hij te zeggen dat Starfield beschikbaar is op Game Pass, waardoor het spel technisch gezien gratis is voor degenen die geabonneerd zijn op Microsofts gamedienst, maar dat is niet genoeg reden om de verdiensten van het spel te negeren. Het is heel goed mogelijk dat deze aantallen dit weekend nog zullen groeien.

Bethesda heeft ook bevestigd dat Starfield zijn grootste lancering aller tijden is door via Twitter te onthullen dat meer dan 6 miljoen spelers zijn begonnen met het verkennen van de geheimen van een uitgestrekt sterrenstelsel in het spel.

De tijd zal het leren

Toch heeft Starfield nog veel werk te doen als het boven sommige van zijn voorgangers wil uitsteken. Alle Bethesda-fans weten dat de studio meestal wat tijd nodig heeft om hier en daar aan kleine details te schaven, maar de ervaring die het spel levert is solide genoeg om de aandacht en het geld te verdienen van elke fan van het RPG-genre. Starfield biedt je een enorm universum dat je naar eigen inzicht kunt verkennen, zelfs als je het verhaal van het spel helemaal buiten beschouwing laat. Talloze spelers gaan gewoon op in het bouwen en aanpassen van ruimteschepen of verzinnen hun eigen verhalen terwijl ze spelen.

Starfield heeft zich gepositioneerd als een solide kanshebber voor de GOTY award dit jaar, maar het zal vrij moeilijk worden om die te krijgen omdat het aantal belangrijke games dat in 2023 wordt uitgebracht ongewoon groot is. Hoe dan ook, als je je wilt onderdompelen in dit epische ruimteavontuur, zijn de beste deals voor Starfield CD keys altijd beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

43.56€
Starfield
Starfield
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief