Instant Gaming EU
 
 

Darkest Dungeon 2 is klaar voor Early Access

Darkest Dungeon 2 is klaar voor Early Access

Een van de meest geanticipeerde videogames van het jaar komt morgen in Early Access, en veel spelers zijn klaar om deel te nemen aan de reis. Ontwikkelaar Red Hook Studios is klaar om Darkest Dungeon 2 eindelijk te onthullen. De aankomende gothic horror role-playing game brengt ons terug naar een wereld vol nachtmerrie-achtige gedrochten, waar de confrontatie met hen in gevechten genoeg is om onze helden gek te maken. We kunnen eindelijk een kijkje nemen in de gameplay dankzij een onlangs gepubliceerde video die ons wat inzicht geeft in het soort ervaring dat Darkest Dungeon 2 zal bieden.

 

 

Hoewel spelers die morgen beginnen met het spelen van Darkest Dungeon 2 geen toegang zullen hebben tot de definitieve versie van het spel, zullen ze genieten van nieuwe mechanieken en een compleet nieuw scenario. In het nieuwe spel zullen we een groep helden besturen terwijl ze zich door een willekeurig gegenereerde kaart op een koets bewegen. Ze zullen allerlei gebeurtenissen en vijanden tegenkomen naarmate ze vorderen. Het gevechtssysteem is nog steeds turn-based, maar Darkest Dungeon 2 zal nieuwe mechanieken, vaardigheden en zelfs personages bevatten. Het spel hanteert een andere benadering van de overlevingskansen van de helden. Ze zullen geen kanonnenvoer meer zijn, en in leven blijven zal een must zijn om vooruit te komen. Ze zullen nog steeds lijden onder gevechtsstress, wat leidt tot ernstige trauma's en mentale instabiliteit, zoals in Darkest Dungeon. Het was een van de kernmechanismen van het vorige spel en een factor die het spel zowel heel origineel als uitdagend maakte, wat er aanzienlijk toe bijdroeg dat het een grote hit werd.

Darkest Dungeon 2 heeft alle elementen om een rechtmatige erfgenaam te worden van het enorme succes van Darkest Dungeon. Het zal waarschijnlijk nog een tijdje in Early Access blijven, maar als het een ervaring biedt die half zo goed is als zijn voorganger deed in dezelfde situatie, is het elke cent waard die je eraan uitgeeft, en zal het ontelbare uren plezier bieden. Als je de beste prijs wilt vinden om Darkest Dungeon 2 goedkoop te kopen, kun je altijd onze prijsvergelijker bezoeken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief