De nieuwe Battlefield wordt volgende maand onthuld

De nieuwe Battlefield wordt volgende maand onthuld

Er zijn de laatste weken veel speculaties en geruchten geweest over het volgende deel in de Battlefield serie, maar DICE heeft nog niet veel over het spel onthuld. Nog niet zo lang geleden specificeerden ze dat het massale gevechten zou bevatten waar meer spelers dan ooit bij betrokken zullen zijn, maar over de setting of nieuwe gameplay mechanieken is tot nu toe niets echt solide gezegd. We wisten al dat de Battlefield onthulling spoedig zou komen, en fans wachten met spanning om er meer over te weten te komen. DICE bevestigde gisteren dat de onthulling in juni zal plaatsvinden via een ietwat cryptische Tweet op het officiële account van Battlefield.

 

 

De verzen in de Tweet wijzen duidelijk op een Battlefield onthulling volgende maand, ook al is het een nogal merkwaardige manier om allerlei speculaties over de onthulling een halt toe te roepen. De aankondiging volgt op een recent leak van wat een paar Battlefield beelden lijkt te zijn vorige week en, hoewel het niet echt nieuwe informatie over Battlefield toevoegt, geeft het spelers toch een idee over wat ze kunnen verwachten. Met de E3 van dit jaar om de hoek weten we niet of dit het scenario zal zijn dat gebruikt wordt om het spel te onthullen of dat EA ervoor kiest om dat tijdens een eigen evenement te doen. Hoe het ook zij, Battlefield zal zeker veel aandacht krijgen, want het is een van de populairste first-person schooter series. Het is ook mogelijk dat we nog voor de officiële aankondiging wat extra info over Battlefield krijgen, ook al komt dat in de vorm van meer lekken.

 

 

Ondanks al die aankondigingen en de onthulling moeten we nog een tijdje wachten tot de nieuwe Battlefield uitkomt. Daarom hebben we nog tijd genoeg om te genieten van Battlefield 5, die je voor de beste prijs in onze prijsvergelijker kunt vinden als je het nog niet bezit.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief