De nieuwe Battlefield wordt volgende week onthuld

De nieuwe Battlefield wordt volgende week onthuld

De fans van de Battlefield serie moeten nu wel branden van verwachting.  Het is ongeveer twee en een half jaar geleden dat Battlefield V verscheen, en hoewel het spel heeft geprofiteerd van regelmatige toevoegingen van inhoud, is het tijd om naar de toekomst van de franchise te kijken. Geruchten doen al maanden de ronde, en zowel DICE als Electronic Arts hebben het spel in druppels en slokken geplaagd, en niet te vergeten gelekt. Dit alles heeft de hype en de verwachtingen van de spelers ten aanzien van de volgende Battlefield grotendeels doen stijgen.

Het lijkt erop dat ze nu eindelijk antwoorden krijgen op de vragen die ze al zo lang stellen. Een tweet die op 10 mei op het officiële Battlefield account werd geplaatst kondigde inderdaad aan dat het spel deze maand onthuld zou worden. Ook al was het bericht niet het meest expliciete, het liet weinig ruimte voor twijfel. Maar alles is vandaag bevestigd, want we kregen via Twitter te horen dat Battlefield op 9 juni onthuld wordt.

 

 

Over een week, om 16.30 uur CEST zullen we ontdekken waar dit nieuwe deel over gaat. Een link naar het officiële YouTube kanaal van het spel werd in een tweede tweet toegevoegd, en het lijkt erop dat je daar op D-Day naar toe zult moeten. We hebben tot nu toe erg weinig informatie over de nieuwe Battlefield gekregen, en die is min of meer samengevat in een recente verklaring van Oskar Gabrielson, General Manager bij DICE:

 

"Het heeft alles wat we leuk vinden aan Battlefield , en tilt het hele spel naar het volgende niveau. Epische schaal. Totale militaire oorlogsvoering. Waanzinnige, onverwachte momenten. Spelbepalende verwoesting. Enorme gevechten, met meer spelers en chaos dan ooit tevoren. Alles tot leven gebracht met de kracht van next-genconsoles en pc's."


Een in een andere tweet gepubliceerde animatie suggereert dat deze nieuwe Battlefield een moderne benadering van oorlogsvoering zal bieden, zoals het geval was met Battlefield 3 en Battlefield 4. Maar we zullen tot volgende week moeten wachten om het zeker te weten.

10.16€
BF 2042
BF 2042
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief