BG PPC IG EN
 
 

Dead Island 2 eerste gameplay onthuld

Dead Island 2 eerste gameplay onthuld

Dead Island 2 werd zoveel jaar geleden aangekondigd dat het moeilijk te geloven is dat we het spel eindelijk gaan spelen. Deep Silver heeft tijdens de showcase van gisteren eindelijk de eerste gameplay video van het spel onthuld en de beelden hebben net zoveel gore en bloed als je zou verwachten. De video toont een mix van gameplay en live-action sequenties die een paar overlevenden volgen die gevangen zitten in een weelderig landhuis in Los Angeles na een apocalyptische zombie-uitbraak die het grootste deel van de bevolking heeft veranderd in vleesetende monsters. Ze vinden een exemplaar van Dead Island 2 en dat blijkt het perfecte excuus om het spel te laten zien.

 

 

Dead Island 2 lijkt niet veel nieuwe dingen te brengen, maar één ervan blijkt erg interessant. Je wordt geïnfecteerd en blijft in een halfslachtige toestand tussen mens en monster die je uitzonderlijke zombiekrachten verleent. Het is onduidelijk of je terugkeert naar je normale staat, maar het zal cool zijn zolang het duurt. Gore en bloed aan de laars vormen de kern van een gameplay die uitsluitend gericht is op het gruwelijk verminken en doden van bloeddorstige ondoden. Natuurlijk beschik je over een ton aan wapens van allerlei aard om hordes stuivende monsters te slaan, te verscheuren, te verbranden en neer te schieten voordat ze dichtbij genoeg komen om je te bijten. Afgezien van het lichte vleugje humor en sarcasme dat je in de eerste Dead Island vergezelde, belooft de nieuwe ervaring veel actie en veel betere graphics. We zullen waarschijnlijk meer verrassingen ontdekken naarmate de release dichterbij komt.

Of je nu een van die fans van Dead Island bent die al op het vervolg wachten sinds het acht jaar geleden werd aangekondigd, of een fervent speler die op zoek is naar een nieuwe zombie-dodende ervaring, je zult moeten wachten tot volgend voorjaar. Als je het spel pre-ordert krijg je de beschikking over een paar mooie stokken waarmee je zombies tot bloedige pulp kunt reduceren. Vergeet niet dat de beste prijzen voor Dead Island 2 CD-sleutels beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief