Kinguin HP
 
 

Dead Island 2 wordt volgende maand onthuld

Dead Island 2 wordt volgende maand onthuld
NEWS24 nov. 2022 14:00

Toen Deep Silver bevestigde dat Dead Island 2 nog in de maak was kon niemand van de fans het geloven. Het is al zo lang geleden dat het spel voor het eerst werd aangekondigd dat het nog steeds moeilijk te geloven is dat we het ooit zullen kunnen spelen. Toen de onthullingsvideo van het spel werd getoond op de Gamescom van dit jaar, begonnen alle fans zich te realiseren dat het spel echt werkelijkheid zou kunnen worden, maar de eerdere omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat veel fans elk nieuws over Dead Island 2 met een korreltje zout nemen.

In feite moeten we nog ontdekken wat voor functies het langverwachte nieuwe deel in de zombie-dodende videogameserie zal bevatten en het wordt hoog tijd dat de ontwikkelaar daar verandering in brengt. De jongens van Dambuster Studio moeten hetzelfde denken, want ze hebben via Twitter een officiële Dead Island 2 Showcase aangekondigd voor 6 december, en daar kunnen we niet blijer om zijn.

 

 

Nog op tijd om van betekenis te zijn?

Deep Silver stelde de releasedatum aanvankelijk wel vast op 3 februari 2023, maar die werd later uitgesteld tot 28 april. Daarom moeten de komende weken veel dingen over het spel worden onthuld. Zal het de actie op dezelfde manier benaderen als zijn voorganger? Is het gewoon zombie-doden met een beetje humor? Wat voor nieuwigheden zal Dead Island 2 naar de serie brengen? Staat het op één lijn met andere populaire titels in het genre die momenteel verkrijgbaar zijn? Er zijn veel vragen te beantwoorden en de komende showcase is daar perfect voor. De toekomst van de franchise staat op het spel. De fans zullen na zoveel jaren wachten op Dead Island 2 moeilijk tevreden kunnen zijn, dus de ontwikkelaar kan maar beter aan zulke hoge verwachtingen voldoen.

In elk geval zal het allemaal duidelijker worden over slechts twee weken met de Dead Island 2 showcase. Je kunt altijd onze prijsvergelijker bezoeken om de beste prijzen te bekijken en Dead Island 2 goedkoop te kopen in aanloop naar de lancering op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief