De demo van Prince of Persia: The Lost Crown is al beschikbaar

De demo van Prince of Persia: The Lost Crown is al beschikbaar

Prince of Persia: The Lost Crown belooft de serie terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats aan de top van de hitlijsten met een nieuwe en spannende kijk op het Metroidvania-genre. Platforms, puzzels en actie vormen al sinds het begin de kern van de Prince of Persia-serie, maar in het nieuwe deel wordt de actie sneller aangepakt met Metroidvania-mechanieken en een razendsnelle gameplay. Een nieuwe visuele stijl, meer gestileerd en heel toepasselijk voor dit soort ervaringen is ook een van de hoogtepunten van Prince of Persia: The Lost Crown.

Probeer het nu zelf

Het spel zal binnenkort op verschillende platforms te spelen zijn, maar als je alles wat Prince of Persia: The Lost Crown te bieden heeft zelf wilt ontdekken, kun je dat vandaag al doen. Ubisoft heeft een demo van het spel uitgebracht waarmee je alle spannende actie en dynamische gameplay van het spel kunt ervaren in aanloop naar de release op 18 januari 2024.

 

 

De Prince of Persia: The Lost Crown-demo is beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Ubisoft Connect (het kan zijn dat je een paar uur moet wachten tot hij beschikbaar is in jouw regio).. Je hoeft alleen maar naar de desbetreffende winkel voor het platform van je keuze te gaan, de demo te downloaden en deze gratis te spelen. Natuurlijk heb je dan alleen toegang tot beperkte content en niet tot de volledige versie van Prince of Persia: The Lost Crown, maar aangezien de release van het spel gepland staat voor volgende week, hoef je niet veel langer te wachten als je besluit dat het je tijd en geld waard is.

Vergeet niet dat onze prijsvergelijker de beste bron is voor de CD-sleutels van Prince of Persia: The Lost Crown, ongeacht je favoriete platform. Je kunt de beste aanbiedingen vinden en een exemplaar bestellen om te beginnen met spelen zodra het uitkomt. Als je de Prince of Persia: The Lost Crown Deluxe Edition koopt, krijg je drie dagen eerder toegang tot het volledige spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief