Instant Gaming EU
 
 

Prince of Persia: The Lost Crown krijgt een nieuwe gratis update

Prince of Persia: The Lost Crown krijgt een nieuwe gratis update

Prince of Persia: The Lost Crown transformeerde de populaire franchise door een intense gameplay-ervaring te bieden die beduidend anders is dan die in titels als Prince of Persia: The Sands of Time. Met een focus op hectische platformactie verraste het spel de fans van de serie en wist het velen van hen te overtuigen. De unieke kunststijl en metroidvania gameplay droegen ertoe bij dat het een favoriet van de fans werd, en ontwikkelaar Ubisoft besloot er op in te zetten door veel post-launch content uit te brengen. Na het uitbrengen van The Warrior's Path in maart is de ontwikkelstudio nu klaar om de tweede gratis update te lanceren die werd onthuld in de officiële roadmap voor Prince of Persia: The Lost Crown.

Baas aanval

De nieuwe Boss Attack update brengt nieuwe gameplaymodi naar Prince of Persia: The Lost Crown. In het speltype Boss Revenge kan Sargon het opnemen tegen eindbaasvijanden die hij eerder heeft verslagen op elke moeilijkheidsgraad. Je krijgt een score op basis van je prestaties en het spel registreert je beste tijden, zodat je jezelf kunt uitdagen en bij elke poging beter kunt worden. Als je dit speltype beheerst, kun je overgaan naar het speltype Boss Rush, waarin je het achter elkaar opneemt tegen alle eindbazen in het spel. In dit speltype kun je tussen de gevechten door van uitrusting wisselen.

Naast de twee nieuwe speltypen voegt de Boss Attack-update ook een nieuw fast-travel-systeem en nieuwe cosmetische voorwerpen voor Sargon toe, die je kunt vrijspelen door in het speltype Boss Rush te spelen. Je kunt een eerste blik werpen op beide speltypen in de nieuwste video van Prince of Persia: The Lost Crown.

 

 

Ubisoft zal meer content uitbrengen voor Prince of Persia: The Lost Crown volgens de officiële roadmap voor de game. De update Divine Trials brengt deze zomer nieuwe uitdagingen, outfits voor Sargon en meer. Vergeet niet dat je Prince of Persia: The Lost Crown voor de beste prijs kunt kopen voor pc, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief