Eneba COM
 
 

Prince of Persia: The Lost Crown's roadmap voor na de lancering zit vol met content

Prince of Persia: The Lost Crown's roadmap voor na de lancering zit vol met content

Prince of Persia: The Lost Crown kwam eerder dit jaar uit en heeft ervoor gezorgd dat veel spelers zijn teruggekeerd naar de iconische platformgameserie. Niemand verwachtte veel van de game, zeker niet na alle problemen en onzekerheid bij de ontwikkeling van Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Het spel biedt echter een spannende metroidvania-ervaring waardoor het snel een hit is geworden onder de fans van het genre. Gepolijste graphics, een nieuwe kunststijl en gameplay boordevol actie hebben de game naar de top gebracht.

De beste Prince of Persia-ervaring uitbreiden

Ubisoft leek behoorlijk overtuigd van het succes van de game en kondigde kort na de release aan Prince of Persia: The Lost Crown uit te breiden met extra content via gratis updates. Nu heeft de ontwikkelaar eindelijk onthuld wat voor content spelers de komende maanden aan de game kunnen verwachten.

Het stappenplan voor Prince of Persia: The Lost Crown na de lancering bevat nieuwe gameplaymodi, extra uitdagingen en een overvloed aan nieuwe cosmetische opties en uitrustingen die je kunt gebruiken om je ervaring in de game te verbeteren. De eerste stukken content verschijnen volgende week in Prince of Persia: The Lost Crown en stellen spelers in staat om hun vaardigheden te testen in de Speedrun-modus en de Permadeath-modus. Er zullen ook nieuwe cosmetische opties beschikbaar zijn om Sargon aan te passen. Gedurende het jaar zullen er nieuwe modi worden toegevoegd, met als hoogtepunt de release van de eerste verhaal-DLC voor de game ergens eind 2024.

 

 

Prince of Persia: The Lost Crown zal zijn fans zeker lang bezighouden met al die nieuwe content. Als je er niets van wilt missen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een digitale downloadcode voor Prince of Persia: The Lost Crown te bemachtigen en je vandaag nog in dit epische avontuur te storten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief