Eneba COM
 
 

Ubisoft kondigt gratis updates aan voor Prince of Persia: The Lost Crown

Ubisoft kondigt gratis updates aan voor Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown is een grote verrassing geweest voor de fans van de iconische serie. Het spel kreeg een warm onthaal omdat het de serie terugbracht naar zijn klassieke vorm. Als actieplatformgame richt het spel zich op het leveren van een ervaring die aanzienlijk verschilt van de laatste delen in de serie, maar die fans en critici in gelijke mate heeft weten te boeien. De combinatie van spannende en verslavende gameplay ondersteund door een goed verhaal en een moeilijkheidsgraad die je kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur zijn de sleutel tot het succes van Prince of Persia: The Lost Crown.

 

 

Een groter avontuur

Ubisoft laat zich de kans die het succes van Prince of Persia: The Lost Crown biedt niet ontgaan. Het is van plan om er munt uit te slaan en het spel te verbeteren met nieuwe functies, zoals game director Mounir Radi onthulde in een publicatie op X, waarin hij ook de fans bedankt voor alle steun en de goede resultaten van het spel. Prince of Persia: The Lost Crown krijgt nieuwe gameplaymodi en extra content via gratis updates en de eerste zou binnenkort beschikbaar moeten zijn. Tot nu toe zijn er echter nog geen details onthuld over wat voor specifieke content er aan het spel zal worden toegevoegd.

 

 

Prince of Persia: The Lost Crown levert een gameplay-ervaring die al heel aantrekkelijk is, maar de introductie van extra functies zal zeker nog meer personages overtuigen om het spel een kans te geven.

Als je samen met Sargon een episch avontuur wilt beleven en over de verraderlijke paden van de berg Qaf wilt navigeren in een poging om prins Ghassan te redden, dan is Prince of Persia: The Lost Crown jouw game. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste kortingen te vinden op de CD keys van Prince of Persia: The Lost Crown en je vandaag nog onderdompelen in dit uitdagende Metroidvania-avontuur.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief