Prince of Persia: The Lost Crown onthult zijn toegankelijkheidsopties

Prince of Persia: The Lost Crown onthult zijn toegankelijkheidsopties

Toegankelijkheidsopties zijn niet het eerste waar je aan denkt als je het hebt over Metroidvania-games zoals Prince of Persia: The Lost Crown. Maar als ontwikkelaar is alles wat bijdraagt aan een aantrekkelijkere en leukere ervaring voor elke speler het overwegen waard. Als het gaat om de aankomende titel in de Prince of Persia-serie, zullen spelers hun handen vol hebben aan alles wat nodig is om een gevaarlijke reis naar de Quafberg te overleven om prins Ghassan te redden. Een groot aantal vallen en dodelijke vijanden zullen je vaardigheden en reflexen op de proef stellen en de ervaring kan voor sommige spelers overweldigend zijn. Om van Prince of Persia: The Lost Crown een leukere ervaring te maken voor alle soorten spelers, heeft Ubisoft veel opties in het spel ingebouwd waarmee spelers een ervaring op maat kunnen creëren.

Het spel spelen zoals jij wilt

Prince of Persia: The Lost Crown bevat een groot aantal toegankelijkheidsfuncties en aanpasbare opties waarmee spelers de algehele spelervaring kunnen aanpassen tot een ervaring waarvan ze kunnen genieten. De moeilijkheidsgraad van verschillende aspecten van het spel kan onafhankelijk van elkaar worden aangepast, zodat je kunt beslissen of je makkelijkere gevechten of platformactie wilt. Het spel heeft ook een modus met hoog contrast en visuele aanwijzingen die je kunt activeren om je ervaring aangenamer te maken. Veel van deze functies zijn beschreven in een nieuwe video die je hieronder kunt bekijken.

 

 

In de video onthullen de ontwikkelaars dat er op 11 januari een demo van Prince of Persia: The Lost Crown wordt uitgebracht. Ubisoft moet hier nog meer details over onthullen, maar het zal geweldig zijn om het spel al voor de releasedatum te kunnen proberen.

Prince of Persia: The Lost Crown belooft een spannende Metroidvania-ervaring te bieden die doet denken aan de klassiekers uit de serie, maar dan met frenetieke actie en een unieke kunststijl. De release van het spel staat gepland voor 18 januari 2024 op pc, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox. Je kunt de systeemvereisten om het spel op pc te spelen nu al bekijken en de beste kortingen op Prince of Persia: The Lost Crown CD keys zijn al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief