DICE praat over de nieuwe Battlefield

DICE praat over de nieuwe Battlefield

Het volgende deel in de Battlefield serie is tot nu toe een mysterie geweest. Ontwikkelaar DICE is nogal geheimzinnig geweest over alles wat te maken heeft met een spel waarvan de naam niet eens bevestigd is, maar waarvan de meeste mensen verwachten dat het Battlefield VI zal zijn. Tenminste tot nu toe. Het lijkt erop dat de studio klaar is om over het spel te beginnen praten en het heeft een paar dingen onthuld over zijn aankomende first-person shooter. Gisteren kondigde een bericht op het officiële account van Battlefield op Twitter aan dat de onthulling spoedig zal plaatsvinden, en vanaf dat moment is alles in gang gezet.

 

 

DICE General Manager Oskar Gabrielson heeft op het Battlefield blog een bericht gepubliceerd waarin hij een paar dingen over Battlefield VI belicht. De belangrijkste is de officiële bevestiging van het release venster voor het spel, dat dit jaar in de Holiday seizoen zou moeten verschijnen op PC en consoles De lancering zou ergens in de laatste drie maanden van 2021 plaatsvinden, maar een preciezere releasedatum zullen we pas later weten. Gabrielson gaat verder met uit te leggen dat er verschillende teams bij de ontwikkeling van het spel betrokken zijn en bevestigt dat het spel nu door interne tests en polijstbeurten gaat. Hij onthult een paar interessante feiten over Battlefield VI:

 

Het heeft alles wat we zo leuk vinden aan Battlefield - en brengt het allemaal naar een hoger niveau. Epische schaal. All-out militaire oorlogsvoering. Gekke, onverwachte momenten. Spelveranderende vernietiging. Enorme gevechten, volgepakt met meer spelers en chaos dan ooit tevoren. Allemaal tot leven gebracht met de kracht van next-gen consoles en PC's.

 

Ook zal Battlefield zich voegen bij de lange lijst van spellen die de sprong naar mobiele apparaten hebben gemaakt. DICE werkt samen met Industrial Toys aan een nieuw Battlefield spel dat in 2022 moet komen. Het is de bedoeling dat het een op zichzelf staande titel wordt die echter totaal verschilt van het spel op de PC.

DICE is begonnen met het spuien van de bonen over Battlefield VI en de officiële onthulling van het spel zal binnenkort plaatsvinden. Tot die tijd biedt Battlefield V je nog steeds een behoorlijk spannende eerstepersoons schietervaring met zijn massale gevechten.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

14.24€
BF 2042
BF 2042
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief