Een Resident Evil Village demo is nu gratis

Een Resident Evil Village demo is nu gratis

Resident Evil Showcase vond gisteren plaats en het kwam met een paar verrassingsaankondigingen voor het spel. De belangrijkste is de lancering van een gratis demo van Resident Evil Village die al beschikbaar is op PlayStation 5. Met de naam Maiden bevat deze demo unieke content en kun je als een ander personage dan Ethan spelen. In de demo moet je uit een kasteeldorp ontsnappen en ook al is er geen gevecht, het zal meer dan genoeg zijn om meer te ontdekken over de sfeer van Resident Evil Village. Het biedt een ervaring die losstaat van het hoofdspel.

 

 

Maar Capcom is de fans van Resident Evil die geen PlayStation 5 bezitten niet vergeten. Het lijkt erop dat er op dit moment een tweede Resident Evil Village demo in de maak is en dat we die in het voorjaar van dit jaar zouden kunnen spelen. Er is nog niet veel informatie onthuld over deze nieuwe demo en we weten nog niet of er nog een stand-alone ervaring als Maiden in zit of dat het iets heel anders is dat de gameplay in het hoofdspel laat zien. Wat we wel weten is dat de tweede demo van Resident Evil Village naar alle platformen komt, en dat is echt goed nieuws. Natuurlijk moet de demo voor 7 mei 2021 beschikbaar zijn, want dat is de releasedatum van Resident Evil Village op de PC, PlayStation 4, Xbox One en next-gen consoles.

Als Resident Evil een van je favoriete videogameseries is, ben je misschien bereid om deel te nemen aan een nieuw project genaamd Resident Evil Re: Verse. Het is een multiplayer-ervaring die personages uit de Resident Evil-serie in overlevingshorrordoodstrijden zal brengen. De eerste Resident Evil Re: Verse gesloten bèta-evenement gaat later deze maand van start en is te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Je kunt alle details over de gesloten bèta vinden en je aanmelden voor deelname door dit adres te bezoeken.

 

 

  • Officiële website : RE Village
  • Categorieën : Actie , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 mei 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief