Instant Gaming EU
 
 

Resident Evil RE: Verse open bèta vanaf vandaag beschikbaar

Resident Evil RE: Verse open bèta vanaf vandaag beschikbaar

Toen Resident Evil 3 uitkwam, koos Capcom voor een geheel nieuwe aanpak van de Resident Evil serie met de toevoeging van een multiplayer mode. We dachten dat Resident Evil: Resistance een op zichzelf staand spel moest zijn dat je in de schoenen plaatst van een groep overlevenden die in een geïsoleerde inrichting gevangen worden gehouden door een kwaadaardig meesterbrein. Het spel werd gefactureerd als een coöperatieve asymmetrische multiplayer ervaring, waarin de overlevenden uit hun gevangenschap moeten ontsnappen voordat een andere speler in de rol van het kwaadaardige meesterbrein hen kan tegenhouden. Resident Evil: Resistance werd door gamers zeer goed ontvangen, maar het werd uiteindelijk uitgebracht als een aanvulling op Resident Evil 3 Remake. Hetzelfde gebeurt met Resident Evil RE: Verse, dat een extra spelstand zal zijn voor het komende Resident Evil Village.

 

 

InResident Evil RE: Verse vecht een groep spelers tegen elkaar tot de dood in wedstrijden van 5 minuten. Je kiest een personage en verkent dan een bepaalde plaats. Je probeert wapens te vinden om je vijanden te verslaan, terwijl je zelf in leven blijft en onderweg punten verdient. Maar er is meer aan Resident Evil: RE: Verse dan een eenvoudige shootout. Telkens als een speler sterft, keert hij in het spel terug getransformeerd tot een krachtig biologisch wapen dat wraak zal proberen te nemen.

 

 

De gameplay-mechanieken in Resident Evil RE: Verse lijken vrij eenvoudig, maar je hebt de mogelijkheid om het spel zelf uit te proberen. Er is een open bèta beschikbaar waarmee je vandaag gratis van het spel kunt genieten. De enige vereisten waaraan je moet voldoen zijn een CAPCOM ID, die je gratis kunt aanmaken, en de mogelijkheid om het spel op je platform te spelen. De Resident Evil RE: Verse open bèta is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, en PC. Het loopt af op 22 april 2021 om 6 uur 's morgens (UTC), dus je zult je moeten haasten als je het niet wilt missen.

  • Officiële website : RE Village
  • Categorieën : Actie , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 mei 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief