You are here
We also support
 
 
 
 

Resident Evil RE-Verse lanceert deze maand niet

Resident Evil RE-Verse lanceert deze maand niet
NEWS 15 jul. 2021 17:59

Er wachtten een flink aantal spelers op de release van Resident Evil Re-Verse deze maand. Hoewel deze multiplayer ervaring bij de lancering in Resident Evil Village had moeten zitten, heeft het verschillende vertragingen opgelopen, maar het lijkt erop dat de nieuwste de meest ingrijpende is. Capcom heeft zojuist bevestigd dat de staat van Resident Evil Re-Verse momenteel heel ver af ligt van wat ze wilden. Natuurlijk hebben de overvloedige klachten die ze als feedback van de spelers hebben gekregen tijdens de verschillende testfasen die de laatste weken zijn opgestaan daar veel mee te maken. Daarom is de lancering van het spel uitgesteld tot 2022. 

 

 

Dit heeft niet echt gevolgen voor Resident Evil Village, want van het laatste deel in de populaire survival-horror serie zijn al meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht, en de spelers lijken heel tevreden te zijn met de ervaring. In feite lijkt de meerderheid van de mensen die het spel geprobeerd hebben reikhalzend uit te kijken naar de release van de eerste DLC. Dit alles komt misschien niet als een verrassing voor de fans van de serie, want Resident Evil spellen zijn altijd voornamelijk single-player geweest. Weliswaar bevatte de laatste versie van Resident Evil 33 een asymmetrische multiplayer ervaring, Resident Evil Resistance, die verschillende Survivors uitdaagde met het ontsnappen uit een door een kwaadaardig Mastermind bestuurde faciliteit, maar het is altijd eerder als een nevenervaring gezien dan als het hoofdbestanddeel van Resident Evil.

Er is geen specifieke verschijningsdatum voor Resident Evil Re-Verse, maar als je een fysiek exemplaar van Resident Evil Village kocht, moet je de Resident Evil Re-Verse downloadcode die erbij zit op een veilige plaats bewaren. Als je die kwijtraakt, heb je later problemen om deel te nemen aan de multiplayer ervaring.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief