Instant Gaming EU
 
 

Resident Evil Village is de GOTY bij de Golden Joystick Awards

Resident Evil Village is de GOTY bij de Golden Joystick Awards

Als het jaar ten einde loopt, beginnen ook de grote prijzen in de spelwereld. Voorafgaand aan wat bekend staat als de Oscar van het gamen, de Game Awards, hadden we de Golden Joystick Awards. Om 50 jaar gamen te herdenken bevatte de prijsuitreiking twee extra speciale categorieën: Beste Gaming Hardware aller Tijden en Ultiem Spel aller Tijden.

Het Spel van het Jaar, een categorie die meestal de voorpagina's in beslag neemt, is door Lady Dimitrescu op dezelfde manier als Ethan veroverd. Dit betekent dat Resident Evil Village de gouden GOTY Joystick mee naar huis nam. Het survival horror spel is ook genomineerd voor Spel van het Jaar bij de Game Awards. Zal het spel double-down gaan en twee keer de prijs pakken? 

Het achtste Resident Evil won ook nog twee prijzen voor Beste Audio en PlayStation Spel van het Jaar. Ondertussen vierde de producent ervan Capcom ook de Studio van het Jaar prijs.

Bekijk de lijst van categorieën en hun winnaars bij de Golden Joystick Awards 2021 hieronder:

Waarin verschillen de Game Awards van de Golden Joystick Award?

De Game Awards worden beschouwd als de Oscars van het gamen, en zijn daarom het evenement van de grootste omvang in deze kosmos van gamer awards. Andere evenementen zijn echter even belangrijk, zoals de Critic Choice Awards en de Golden Joystick Awards. Het belangrijkste verschil tussen de Game Awards en de Golden Joystick is dat het stemmen bij de laatste geheel door het publiek gebeurt. Bij The Game Awards daarentegen fungeren perswagens wereldwijd als jury, en is de deelname van het publiek piepklein.

Je kunt wel of niet gestemd hebben, maar de mening van het publiek bepaalt de uitslag. Dus je weet tenminste dat er een consensus is over de kwaliteit van sommige spellen. Wat dacht je ervan de beschikbare aanbiedingen te bekijken? Klik op de namen hierboven en trek je portemonnee vol vertrouwen open, wetende dat het spel het waard was een prijs te winnen!

  • Officiële website : RE Village
  • Categorieën : Actie , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 mei 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief