Resident Evil Village verhaaltrailer is uit!

Resident Evil Village verhaaltrailer is uit!

Capcom heeft als ontwikkelaar en uitgever van videospelletjes een behoorlijk succesvol verhaal op zijn rug, maar het valt niet te ontkennen dat Resident Evil een van zijn populairste franchises is. De titels in de serie zijn in de loop der jaren verveelvoudigd en nu de release van Resident Evil Village dichtbij komt, zijn er steeds meer fans die belangstelling tonen voor het nieuwe deel. De Maiden demo was een echte hit, en stelde de spelers in staat de sfeer van het hoofdspel te ontdekken zonder veel over het verhaal zelf te onthullen. Nu krijgen we de kans om meer te leren over de hoofdverhaallijn in Resident Evil Village, dankzij een nieuwe video die gisteren werd gepubliceerd.

 

 

Deze video is sterk op het verhaal gericht en bevestigt bepaalde aspecten van het verhaal waar de eerder beschikbare informatie op zinspeelde. Het eerste is dat er vreemde dingen gebeuren in het dorp waar de actie zich afspeelt, en dat heeft direct te maken met de bewoners van het nabijgelegen kasteel, voornamelijk Lady Dimitrescu en haar familie. De dorpelingen, of wat er van hen over is, lijken opgejaagd te worden door monsters, en alles in de video schreeuwt dat Resident Evil Village een "vampierverhaal" wordt. Maar de betrokkenheid van de altijd aanwezige Umbrella Corporation zal waarschijnlijk onverwachte wendingen toevoegen aan een plot dat nog ontdekt moet worden.

Dat alles gezegd hebbende, dienen de beelden n de video ook om aan te tonen dat Resident Evil Village heel anders zal zijn dan Resident Evil 4, ook al nemen beide je mee naar een tamelijk geïsoleerd dorp in Europa. Voor wie liever een benadering van het spel heeft die meer op gevechten is gericht, heeft Capcom bevestigd dat de modus Mercenaries terugkeert in Resident Evil Village. Je zult je dus kunnen concentreren op het doden van monsters zonder je om het verhaal te hoeven bekommeren als je op zoek bent naar wat snelle en spannende actie.

 

 

Het aantal mogelijkheden en gameplay modes in Resident Evil Village blijft maar groeien en het kan in dit tempo wel eens een van de grootste spellen uit de serie worden. We zullen tot 7 mei moeten wachten om alles over het spel te ontdekken en het te spelen op PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S, maar het lijkt erop dat het vol zal zitten met inhoud.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : RE Village
  • Categorieën : Actie , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 mei 2021
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief