Instant Gaming EU
 
 

Elden Ring gameplay onthulling ziet er indrukwekkend uit

Elden Ring gameplay onthulling ziet er indrukwekkend uit

FromSoftware is eindelijk begonnen met het spuien van de bonen over Elden Ring. De Japanse ontwikkelaar heeft sinds de aankondiging nogal geheimzinnig gedaan over zijn aankomende spel, maar de belangstelling van de fans is met de dag toegenomen. Het enorme succes van de Dark Souls serie, waarvan de gameplay stijl een subgenre op zichzelf heeft gecreëerd, is genoeg om toe te geven dat Elden Ring hoe dan ook een grote hit zal worden. Toch wordt elke aankondiging van de ontwikkelaar met aandacht gevolgd door miljoenen fans. De gameplay onthulling van gisteren was niet anders, en Fromsoftware stelde de fans niet teleur. De video geeft ons wat inzicht in de spelkenmerken, en het ziet er meer dan indrukwekkend uit. 

 

 

Allereerst ziet de wereld waarin Elden Ring zich afspeelt, de Lands Between, er schitterend uit en wordt met veel detail weergegeven. Animaties zijn vloeiend, en gevechten zien er even spannend uit als je zou verwachten van de makers van Dark Souls. Het oproepen van een paard om de wereld te doorkruisen en zelfs al rijdend te vechten, het crafting systeem, en de mogelijkheid om geesten op te roepen om je te helpen zijn nieuwe elementen die de gameplay op een heel ander niveau brengen. Houd er rekening mee dat je met andere spelers kunt meedoen in verschillende online multiplayer modes, waaronder coöperatief, PvP, en invasies. Elden Ring biedt je een breed scala aan manieren om te avonturieren in de Lands Between.

Elden Ring edities

We kregen ook meer te weten over de verschillende digitale en fysieke edities van Elden Ring die beschikbaar zullen zijn, waaronder Standard Edition, Launch Edition, Digital Deluxe Edition, Collector's Edition, en de Premium Collector's Edition.

Als het om digitale edities gaat, krijg je het basisspel als je voor de Standaard Editie van Elden Ring gaat. De Deluxe Editie bevat het spel, een digitaal artbook, en de originele soundtrack. Je kunt het vooraf bestellen om toegang te krijgen tot verschillende bonussen, waaronder een digitale Avonturen Gids en een bonus gebaar, "The Ring". 

 

 

Fysieke edities van Elden Ring komen met extra voorwerpen voor de fans. De Launch Edition bevat het basisspel, een poster, een set stickers, een patch, en enkele kunstkaarten.

 

 

De Collector's Edition bevat het basisspel, een 23 cm beeldje van Malenia, een exclusief Steelbook, een hardback artbook, de digitale soundtrack, en alle Elden Ring Launch Edition voorwerpen.

 

 

De Premium Collector's Edition tenslotte bevat alle inhoud van de Collector's Edition en een officiële Malenia Helm Replica op schaal 1:1.

 

 

Welke Elden Ring editie je ook kiest, we raden je ten zeerste aan je klaar te maken om het spel op 25 februari 2020 te spelen op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Ga gerust naar onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen te vinden en Elden Ring goedkoop te kopen.

38.00€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief