Elden Ring: Shadow of the Erdtree krijgt een "gekalibreerde" moeilijkheidsgraad

Elden Ring: Shadow of the Erdtree krijgt een "gekalibreerde" moeilijkheidsgraad

Het is een week geleden sinds de release van Elden Ring: Shadow of the Erdtree, en veel spelers hebben deze DLC nu misschien al voltooid. Elden Ring: Shadow of the Erdtree heeft overweldigend positieve feedback ontvangen, met veel lof en complimenten. Sommigen noemen het FromSoftware's beste uitbreiding tot nu toe. Er is echter ook terechte kritiek waar FromSoftware iets aan moet doen, waaronder negatieve recensies op Steam, voornamelijk over de optimalisatie van de prestaties en de moeilijkheidsgraad van het spel.

FromSoftware heeft bijna een week na de lancering van de DLC de eerste update uitgebracht, bekend als Elden Ring patch 1.12.2, volgens de patch notes van Bandai.

 

FromSoftware heeft geluisterd naar de feedback van spelers en heeft in deze update de belangrijkste problemen van het spel direct aangepakt, waarbij de nadruk lag op zowel de moeilijkheidsgraad als de optimalisatie van de prestaties.

De schaal van de aanvalskracht en de schadevernietiging van de Scadutree Blessing zijn in deze patch verhoogd. Deze aanpassingen zijn echter alleen van toepassing op de eerste helft van de maximale Blessing-uitbreidingen; de tweede helft wordt nu geleidelijker geschaald.

Door deze verandering zullen spelers eerdere eindbazen makkelijker aankunnen, terwijl de uitdaging voor latere eindbazen behouden blijft. Daarnaast zijn de aanvalskracht en schadevernietiging van het laatste niveau van de zegeningen ook iets verhoogd.

Wat betreft prestatieproblemen hebben ze een bug bevestigd waarbij ray tracing-instellingen automatisch worden ingeschakeld als je opgeslagen gegevens van eerdere spelversies laadt. Om dit te verhelpen, raden ze spelers aan om de grafische instellingen van Elden Ring te controleren en op 'UIT' te zetten als deze per ongeluk op 'AAN' is gezet. Ray Tracing wordt niet langer automatisch geactiveerd.

Tot slot bevestigt het team dat er nog meer balansaanpassingen worden gedaan, die kunnen leiden tot nerfs voor sommige eindbazen in Elden Ring: Shadow of the Erdtree.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is FromSoftware's grootste uitbreiding tot nu toe en het maakt die reputatie echt waar. Als je een fan bent van uitdagingen, is Elden Ring zeker een spel voor jou. Aarzel niet om onze prijsvergelijker te gebruiken voor de best mogelijke deals voor Elden Ring: Shadow of the Erdtree en duik meteen in de Landen van Schaduw.

29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief