Bekijk de Elden Ring: Shadow of the Erdtree launch trailer in aanloop naar de release

Bekijk de Elden Ring: Shadow of the Erdtree launch trailer in aanloop naar de release

Een van de meest verwachte releases van het jaar is bijna hier. Elden Ring: Shadow of the Erdtree is over slechts een paar uur eindelijk beschikbaar om te spelen en er staat een enorm legioen fans klaar om zich te storten op de nieuwe content die de uitbreiding met zich meebrengt. Ze zullen niet alleen een enorme nieuwe kaart vinden om te verkennen terwijl je door de Schaduwlanden trekt, maar ook een heleboel nieuwe wapens, dodelijke vijanden en titanische eindbazen. Als jij een van de spelers bent die staat te popelen om dit avontuur aan te gaan, kun je jezelf voorbereiden op wat komen gaat door de spectaculaire Elden Ring: Shadow of the Erdtree launch trailer te bekijken die FromSoftware heeft uitgebracht. De trailer laat een aantal van de nieuwe eindbazen en vijanden zien die je in het nieuwe gebied zult bestrijden en laat je een klein kijkje nemen in de indrukwekkende scenario's die je binnenkort zult doorkruisen.

 

 

 

"Witness the birth of a God. The coming of a Lord. And follies better left forgotten. In that forsaken place, blood must spill."

 

Meer dan je verwacht

 

In de eerste recensies staat Elden Ring: Shadow of the Erdtree bovenaan. De uitbreiding brengt een overvloed aan interessante toevoegingen die de fans nog wel even bezig zullen houden, want de opmerkelijk hoge moeilijkheidsgraad van Elden Ring blijft gehandhaafd. Het is ook groter dan je denkt, je kunt wel een tijdje aan het spelen zijn voordat je sommige eindbazen tegenkomt die in de video te zien zijn, zelfs als je niet vaak doodgaat, wat vrij onwaarschijnlijk is. Je zult nieuwe strategieën moeten bedenken om de vijanden die de Schaduwlanden bevolken te slim af te zijn, en dat zal je een tijdje kosten, en veel doden waarschijnlijk ook. Maar als je de spanning van het vechten tegen een onbekende vijand wilt herbeleven en nieuwe landen wilt verkennen op zoek naar geheimen, dan is Elden Ring: Shadow of the Erdtree een uitbreiding die je moet hebben.

Met de release van Elden Ring: Shadow of the Erdtree biedt ontwikkelaar FromSoftware de fans opnieuw de kans om een duistere fantasiewereld vol geweld en vreemde wezens te ontdekken. Epische gevechten wachten op je in een avontuur als geen ander als je dapper genoeg bent om het Schaduwrijk te betreden. Als je deze uitdaging aandurft, maak dan gebruik van onze prijsvergelijker om Elden Ring: Shadow of the Erdtree met de beste korting te bemachtigen en maak je klaar om te sterven, heel veel!

29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief