Elden Ring: Shadow of the Erdtree verplettert de hitlijsten op Steam

Elden Ring: Shadow of the Erdtree verplettert de hitlijsten op Steam

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is eindelijk speelbaar en het blijkt alles te zijn wat spelers hadden verwacht en nog een beetje meer. Niet alleen alle recensies die de uitbreiding prezen en geweldige scores gaven, waren terecht, maar de uitbreiding is ook groter dan we hadden verwacht en de reactie van de community op de release is erg positief. Amper een paar uur nadat de uitbreiding was uitgebracht, steeg het aantal gelijktijdige spelers dat de Lands of Shadow verkende tot bijna 600.000. De game staat momenteel stabiel boven de 550.000 spelers. De game staat momenteel stabiel op meer dan 550.000 spelers en Shadow of the Erdtree is de op één na meest verkochte titel op het platform van Valve. Een paar duizend overweldigend positieve recensies bevestigen dat FromSoftware de nagel op de kop heeft geslagen met een uitbreiding die sommigen nu al beter vinden dan de hoofdgame, wat behoorlijk opmerkelijk is als je bedenkt dat Elden Ring een van de grootste games aller tijden is.

Het is nog maar het begin

Het meest indrukwekkende aan deze cijfers is dat ze vandaag waarschijnlijk met sprongen zullen groeien. Het is vrijdag en er zullen nog veel meer spelers zijn met vrije tijd die ze zullen gebruiken om alles te ontdekken wat de uitbreiding te bieden heeft, waaronder nieuwe wapens, eindbazen en onbekende landen.

 

 

Als je de uitbreiding nog niet hebt ontdekt, moet je echt overwegen om onze prijsvergelijker te gebruiken om de goedkoopste Elden Ring: Shadow of the Erdtree game code te kopen voor het platform van je keuze. De uitbreiding is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Of je nu een doorgewinterde Elden Ring-speler bent of nog geen ervaring hebt met dit epische avontuur, je moet onthouden dat de enige manier om toegang te krijgen tot de content in de uitbreiding het verslaan van twee uitdagende eindbazen is, Radahn en Mohg. Je moet er ook rekening mee houden dat het aanbevolen level om de monsters en gevaren in Elden Ring: Shadow of the Erdtree te trotseren 150 is. Als je je in de uitbreiding waagt zonder aan die vereiste te voldoen, bewijs je zeker dat je dapper bent, maar het betekent ook dat je hoogstwaarschijnlijk genadeloos zult worden afgeslacht.

29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief