Elden Ring is wereldwijd meer dan 25 miljoen keer verkocht

Elden Ring is wereldwijd meer dan 25 miljoen keer verkocht

Elden Ring is een waar meesterwerk en een van de populairste Souls-achtige spellen ooit gemaakt. Daar bestaat geen twijfel over. De hoge moeilijkheidsgraad, unieke scenario's en het topgevechtssysteem maken het een waar juweeltje dat in alle videogamebibliotheken thuishoort. De aankomende uitbreiding Elden Ring: Shadow of the Erdtree maakt het spel nog groter en beter met de toevoeging van nieuwe wapens, eindbazen en een heel nieuw gebied om te verkennen, de Lands of Shadow. De verwachtingen rond de release van de uitbreiding zijn hooggespannen en de uitbreiding zal de indrukwekkende cijfers die Elden Ring al heeft bereikt zeker een boost geven.

Een kolossale mijlpaal

Het is niet makkelijk voor een game om wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren te verkopen, maar Elden Ring heeft dit bereikt amper een week voor de officiële releasedatum van Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Het aantal is indrukwekkend, zelfs voor een spel dat al meer dan twee jaar te spelen is. Het bewijst ook dat het Souls-achtige genre onverminderd populair is, vooral als het spellen zijn van de makers van Dark Souls en Bloodborne. Het kwaliteitsniveau van de creaties van FromSoftware steekt met kop en schouders boven vele andere uit en hun extreme moeilijkheidsgraad is een handelsmerk van de studio geworden.

 

 

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is de perfecte aanvulling op het originele spel en zal zeker de aandacht trekken van veel spelers. Het is echter mogelijk dat het niet toegankelijk is voor alle spelers die het spel in hun bezit hebben. Om toegang te krijgen tot de content in de uitbreiding, moet je eerst een aantal dingen bereiken. Om de Lands of Shadow te bezoeken moet je Starscourge Radahn in Redmane Castle en Mohg, Lord of Blood in Mohgwyn Palace verslaan, en dat is iets wat veel Elden Ring-spelers nog moeten doen. Doe daarom wat moeite om ze te verslaan als je de content in de nieuwe uitbreiding wilt verkennen zodra die uitkomt.

Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste prijzen te bekijken en een goedkope Elden Ring: Shadow of the Erdtree CD-sleutel te kopen als je de nieuwe uitbreiding niet wilt missen.

29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief