Elden Ring heeft een releasedatum

Elden Ring heeft een releasedatum

Het wachten is lang en zwaar geweest voor al die spelers die smachten om meer te weten over FromSoftware's aankomende spel. Sinds Elden Ring werd aangekondigd, heeft de studio er volkomen over gezwegen, hoe hardnekkig de fans ook waren met hun vragen. Maar de dag is eindelijk aangebroken, en de gameplay van Elden Ring werd gisteren getoond tijdens Summer Game Fest 2021. Ook al is het spel voortgekomen uit de creatieve geesten van Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, toch doet het denken aan Dark Souls, en we wedden dat al diegenen die reikhalzend zaten te wachten om het te ontdekken niet teleurgesteld zullen worden.

 

 

De video levert beslist wat we verwachtten. Met Souls-achtige gevechten tegen gigantische vijanden, indrukwekkende wapens, verbluffende graphics, een gloednieuw en mysterieus universum om te ontdekken, en een unieke combinatie van magie en zwaardvechten, zal Elden Ring alle fans in verrukking brengen. Er zijn nog geen details over het verhaal in Elden Ring onthuld, maar de video zal zeker meer dan genoeg zijn om spelers in de komende maanden naar meer te laten vragen. De onthulling van Elden Ring gisteren was een verrassing, maar ze is vergezeld van iets dat even goed, zo niet beter is: de aankondiging van de verschijningsdatum.

De release van Elden Ring is gepland voor 21 januari 2022. Het spel zal verkrijgbaar zijn op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S. FromSoftware en Bandai Namco hebben flink wat tijd nodig om meer informatie over het spel te onthullen, maar zoals de zaken er nu voor staan, zijn we er zeker van dat het enorme succes van Dark Souls en de video hierboven genoeg zijn om te bevestigen dat Elden Ring volgend jaar een van de belangrijkste spellen wordt. Als je van Dark Souls, Bloodborne, of Sekiro: Shadows Die Twice hield, zal dit het perfecte spel voor je zijn.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief