Instant Gaming EU
 
 

Elden Ring kan dichterbij zijn dan verwacht

Elden Ring kan dichterbij zijn dan verwacht

Elden Ring is een van de meest verwachte spellen die de afgelopen jaren zijn aangekondigd, maar het is ook een van de meest geheimzinnige. We weten bijna niets over het spel, maar de weinige dingen die erover bekend zijn gemaakt, zijn genoeg om het in de schijnwerpers te zetten en veel spelers wachten om er meer over te weten te komen. Elden Ring wordt momenteel ontwikkeld door From Software, de studio die de Dark Souls serie heeft gemaakt.

De enorme populariteit van Dark Souls zou genoeg zijn geweest om de aandacht van spelers van over de hele wereld te trekken, maar er zijn een paar belangrijke factoren die ook hebben geholpen om Elden Ring zo opmerkelijk te maken. Het spel is ontstaan uit de samenwerking tussen Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin. Aan de ene kant is Miyazaki een Japanse videogameontwerper en de president van From Software. Hij kan spellen als Bloodborne and Sekiro: Shadows Die Twice tot zijn nieuwste werken rekenen. Aan de andere kant is George R. R. Martin een van de populairste romanschrijvers ter wereld en de schrijver van A Song of Ice and Fire, de romanserie die de inspiratiebron vormde voor Game of Thrones. Met deze creatieve geesten achter Elden Ring werd het spel meteen na de aankondiging ervan erg populair, maar de enige officiële video die tot nu toe is onthuld, heeft ook bijgedragen aan het verhogen van de verwachtingen rond de release van het spel.

 

 

We hoopten tijdens The Game Awards 2020 een nieuwe Elden Ring-video te kunnen bekijken, maar dat is niet gebeurd en nu zijn er geruchten dat de ontwikkeling van het spel bijna klaar zou zijn. De Elden Ring zou op een polijsttafel staan en dat zou kunnen betekenen dat we er heel snel nieuws over zouden krijgen. We weten niet of Bandai Namco een releasedatum zal aankondigen, maar een spelvideo die enkele Elden Ring-functies onthult, zou meer dan welkom zijn bij het grote aantal spelers dat meer over het spel wil weten.

31.66€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief