De Resident Evil 4 Chainsaw demo is beschikbaar

De Resident Evil 4 Chainsaw demo is beschikbaar

De aanstaande lancering van Resident Evil 4 Remake brengt de iconische survival horror serie terug. Capcom is behoorlijk succesvol geweest met de remakes van eerdere afleveringen van Resident Evil en mikt op hetzelfde met de nieuwe remake. Om dat te bereiken zal de ontwikkelaar nieuwe gameplay-mechanieken, veel betere graphics, nieuwe vijanden en meer introduceren, terwijl hij probeert de geest van het originele spel te behouden. Het originele Resident Evil 4 heeft veel tegenstanders en het werd bekritiseerd omdat het te oppervlakkig was en te veel gericht op de actie in vergelijking met andere titels in de serie. Gelukkig wil Capcom meer doen dan alleen een visuele revisie voor Resident Evil 4 Remake, en hebben we recht op wat lekkers met het nieuwe spel.

Resident Evil 4 Chainsaw demo

Je hebt de kans om die veranderingen gratis te ervaren met de nieuwe demo van Resident Evil 4 Remake die Capcom heeft uitgebracht. Deze werd onlangs gepresenteerd en is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC via Steam. De demo geeft je toegang tot een fragment van het spel dat overeenkomt met Leon's aankomst in het geïsoleerde stadje in Spanje waar Ashley Graham wordt vastgehouden door een mysterieuze sekte. Degenen met ervaring in Resident Evil 4 zullen verrast zijn door de nieuwe graphics en zullen blij zijn te weten dat het neerhalen van de gemene vent met de kettingzaag voordat hij je onthoofd even uitdagend is als altijd.

 

 

In tegenstelling tot andere demo's in het verleden is er geen tijdslimiet op de Resident Evil 4 Chainsaw demo. Je kunt hem downloaden en zoveel spelen als je wilt. Natuurlijk heeft Capcom onthuld dat er een day one patch komt voor Resident Evil 4 Remake, dus de inhoud van de demo is misschien niet precies wat je in de uiteindelijke versie van het spel aantreft. In elk geval is het fijn om uit te zoeken of je onze prijsvergelijker wilt gebruiken om je exemplaar van Resident Evil 4 Remake goedkoop te krijgen in aanloop naar de release van het spel op 24 mei 2023.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief