Far Cry 6: zeg vaarwel tegen de map editor en de Arcade Mode

Far Cry 6: zeg vaarwel tegen de map editor en de Arcade Mode

Hoewel Ubisoft vrij stil was over Far Cry 6 sinds de officiële aankondiging op de Ubisoft Forward van vorig jaar, is het sinds een paar weken heel anders. Ubisoft heeft de sluizen van informatie opengezet en gamers die reikhalzend uitkijken naar de release van Far Cry 6 hebben de laatste paar dagen veel dingen over het spel kunnen ontdekken.

Meer bepaald kregen we de releasedatum te weten: Far Cry 6 komt op 7 oktober uit op PC, en ook op Playstation en Xbox consoles. Een paar dagen geleden vond een gameplay onthulling plaats, en werden verschillende feiten over het spel bekend gemaakt, waaronder dat je als mannelijk of vrouwelijk personage zult kunnen spelen. Een van de meest verrassende dingen uit de onthulling is dat de beelden ons personage in derde-persoonszicht tonen. Dit lijkt misschien anekdotisch als je geen fan bent van de Far Cry serie, maar het is iets ongewoons, want de held verschijnt nooit. Ubisoft heeft bevestigd dat in Far Cry 6 het hoofdpersonage, Dani Rojas, een dieper verhaal zal krijgen.

 


Een ander stukje informatie dat we ontdekten via een AMA (Ask me Anything) sessie op Reddit, is dat geen map editor zal bevatten, noch een Arcade mode, wat veel fans teleurstelde.Far Cry 6

 

"Nee, Arcade komt niet terug. Het verwijderen van deze spelstand uit ons plan was een moeilijke beslissing, maar het stelde ons in staat onze inspanningen te richten op de hoofdcampagne, die spelers meeneemt naar het hart van een hedendaagse guerrilla revolutie."

 

Dit is de uitleg van Alexandre Letendre, Game Director van Far Cry 6. Er is echter bevestigd dat de campagne nog steeds in co-op speelbaar zal zijn. Dit sluit de deur niet helemaal voor de mogelijkheid van multiplayer in Far Cry 6, maar als het spel het aanbiedt, zal het in een andere vorm zijn. We zouden in de komende maanden meer moeten weten. Bezoek intussen gerust onze prijsvergelijker als je de beste prijs wilt vinden om het spel te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief