Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Leer meer over het verhaal van Far Cry 6 in een gloednieuwe video

Leer meer over het verhaal van Far Cry 6 in een gloednieuwe video
NEWS26 aug. 2021 12:00

Niets draagt er meer toe bij om een spel memorabel te maken dan de belangrijkste antagonist in het verhaal. Dat het gewicht van de persoonlijkheid van dat personage alleen al elk aantal gebreken en zelfs gameplayproblemen kan compenseren, maakt een verhaal zowel geloofwaardig als uniek, en vormt een echte uitdaging die je gretig verlangt te overwinnen, met welke middelen dan ook. Dit zou wel eens het geval kunnen zijn met Anton Castillo in Far Cry 6. De door Giancarlo Esposito vertolkte dictator liet de fans van de first-person shooter serie al onder de indruk in de aankondigingsvideo. Door zijn zoon de les te lezen over de lusten en de lasten van de macht terwijl hij een granaat in zijn handen achterlaat die hij op een paar rebellen zou laten vallen, liet Anton Castillo zien dat hij er alles voor over zou hebben om met ijzeren hand over het Caribische eiland Yara te blijven heersen. Maar dat was nog maar een heel klein glimp van het soort tiran waar de spelers in Far Cry 6 mee te maken zullen krijgen.

Een nieuwe video die gisteren verscheen laat je wat dieper in de persoonlijkheid van de meedogenloze dictator duiken, dankzij een persinterview dat een paar dingen over zijn verleden onthult en veel over zijn methodes laat zien. Voor hem lijkt welvaart een goede reden te zijn om zijn manier van regeren over Yara te rechtvaardigen, ongeacht of hij de bewoners van het vredige eiland tot slaven heeft gemaakt. Natuurlijk delen velen zijn visie niet, zoals jij in de rol van Dani Rojas, die het vaandel van de revolutie zal hijsen om de tiran omver te werpen en zijn erfenis met alle middelen te vernietigen. De video toont ook veel actie, zoals je die ook in Far Cry 6 kunt verwachten.

 

 

Far Cry 6 zal een spannend verhaal bevatten, guerrilla oorlogsvoering, nieuwe wapens, voertuigen en dierlijke metgezellen, en meer. Maak je klaar om de strijd naar de straten van Esperanza te brengen en het regime met heel je hart te bestrijden als het volgende deel in de Far Cry serie op 7 oktober uitkomt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief