Ubisoft toont morgen gameplay van Far Cry 6

Ubisoft toont morgen gameplay van Far Cry 6

Het is alweer een tijdje geleden dat Ubisoft het komende deel in de Far Cry serie aankondigde. Het beeld van Antón Castillo die zijn jonge zoon een granaat in de handen drukt terwijl hij hem dwingt die op de rebellen onder hen te laten vallen, staat nog steeds in het geheugen gegrift van iedereen die de aankondigingsvideo heeft bekeken. Het plaveide de weg naar de lancering van Far Cry 6, een nieuw episch avontuur dat je meeneemt naar het Caribische eiland Yara, een plek die met ijzeren hand geregeerd wordt door een meedogenloze dictator. Als lid van de guerrilla die zich tegen de tiran verzet en de natie in haar oude glorie probeert te herstellen, word je ondergedompeld in een wereld vol non-stop actie met alle mogelijkheden die de vorige Far Cry spellen zo populair hebben gemaakt.

Met Giancarlo Esposito als Antón Castillo is het zeker dat je een van de meest memorabele vijanden uit de serie als nemesis zult hebben, maar Far Cry 6 zal waarschijnlijk ook op het gebied van gameplay nieuwigheden brengen. We verwachtten allemaal dat het spel volgende maand tijdens Ubisoft Forward getoond zou worden, maar het lijkt erop dat het Franse bedrijf besloten heeft de zaken wat te versnellen, en de Far Cry 6 onthulling vindt morgen plaats tijdens een livestream die de gameplay zal laten zien. De livestream begint om  18: 30 uur, CEST en je kunt hem bekijken via YouTube en Twitch. Ubisoft heeft ook een teaser voor gepubliceerd.

 

 

Far Cry 6 lijkt alle ingrediënten te hebben om een waardige opvolger van de vorige spellen in de serie te worden. We moeten nog ontdekken wat Ubisoft met het spel voor ons in petto heeft als het op gameplay aankomt, maar alle twijfels over het spel moeten morgen weggenomen zijn. Onthoud dat als je op elk moment de beste prijs wilt vinden om Far Cry 6 te kopen, je niets anders hoeft te doen dan onze prijsvergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief