De releasedatum van Far Cry 6 ist in mei

De releasedatum van Far Cry 6 ist in mei

Hoewel de aankondiging van het spel een dag eerder was uitgelekt, werd Far Cry 6 officieel aangekondigd op 12 juli tijdens de eerste Ubisoft Forward. Het moet worden toegegeven dat dergelijke informatielekken niet ongewoon zijn, vooral bij Ubisoft, maar ze hebben niet alleen invloed op hen, zoals we kunnen zien met wat er op dit moment met Capcom gebeurt, ook al zijn we met de Japanse firma op een heel nieuw niveau.

Hoe dan ook, Far Cry 6 is één keer uitgelekt en het lijkt erop dat het twee keer is gebeurd, dit keer met de releasedatum. De release van Far Cry 6 stond oorspronkelijk gepland voor 21 februari 2021, maar Ubisoft kondigde een paar weken geleden aan dat de lancering van Rainbow Six Quarantine zou worden uitgesteld, waardoor beide naar onbekende data zouden verschuiven. Het is weer de Microsoft Store geweest die de bonen heeft gemorst door Far Cry 6 te tonen als beschikbaar op 26 mei 2021. Hoewel de datum in allerijl werd verwijderd, was deze niet snel genoeg om onopgemerkt te blijven en er circuleren al screenshots van internetgebruikers op de sociale media. Ubisoft heeft nog geen commentaar gegeven op het onderwerp, dus deze informatie moet met een snufje zout worden genomen terwijl we wachten op de officiële bevestiging. Dat gezegd hebbende, kondigde Ubisoft april 2021 aan als een nieuw release venster voor Far Cry 6 na de aankondiging van het uitstel. Gezien de huidige situatie, die sinds vorige maand niet veel veranderd is, is het goed mogelijk dat Ubisoft zijn plannen heeft herzien om wat meer tijd te hebben voor de release, dus de uitgelekte datum is vrij plausibel.

 

 

Ter herinnering, in Far Cry 6 speel je Dani Rojas, een rebel die vecht om dictator Anton Castillo en zijn zoon Diego, die met een ijzeren vuist over het tropische eiland Yara heersen, omver te werpen. Zoals gewoonlijk, als je op zoek bent naar de beste prijs om Far Cry 6 te kopen, hoef je alleen maar naar onze vergelijker te gaan om hem te vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief